null

Contact

KLIK & CONTACT

null

Recencies

KLIK & LEES

Veilig & makkelijk shoppen

Gratis verzending
Geen verzendkosten op bestellingen via onze webshop.
Gratis retourneren
Wij rekenen geen retourkosten als je niet tevreden bent.
Klantenservice
Wij staan altijd voor je klaar voor vragen en advies.
Kwaliteit gegarandeerd
Skincare met een gegarandeerde doeltreffende werking.

Levering en bezorging

We proberen bestellingen die ontvangen zijn voor 15.00 uur op werkdagen, dezelfde dag nog te verzenden. Behalve de mix & match producten die eerst op maat gemaakt worden.

Wij verzenden met PostNL pakket service en brievenbuspakje met track & trace. Dit betekent in bijna alle gevallen dat je bestelling na verzending de volgende dag in huis is. Wij sturen een e-mail met track & trace code op de dag dat de bestelling verzonden gaat worden.

Op de dag dat je bestelling verzonden gaat worden zal er in een aparte e-mail een track & trace code verstuurd worden, zodat je het pakketje kunt volgen en kunt zien wanneer de levering gepland staat. Deze mail volgt meestal in de namiddag of avond. PostNL streeft erna om alle pakketjes de volgende dag te bezorgen.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Een klein artikel komt via de brievenbus, hiervoor hoeft niemand thuis te zijn, ook voor deze pakketjes ontvang je een track & trace code. Er zal duidelijk vermeld worden dat het om een brievenbuszending gaat, waarvoor niemand thuis hoeft te zijn. De grotere pakketjes worden op werkdagen en zaterdag bezorgd door PostNL Pakketservice. Als je niet thuis bent op het moment van aflevering en het pakje niet bij de buren kan worden afgegeven, dan krijg je daar bericht van d.m.v. een briefje van PostNL door de brievenbus en proberen ze het pakketje de volgende dag opnieuw aan te bieden. Kan PostNL het niet binnen 2 pogingen afleveren, dan is het pakket nog 3 weken op te halen bij een PostNL servicepunt bij je in de buurt. Hierover ontvang je dan ook een briefje met informatie door de brievenbus.

TIP: Je kunt een ander afleveradres (bijv. van uw werk) opgeven!

Leveren jullie ook aan België?

Ja, wij leveren ook aan België zonder verzendkosten.