Welk effect heeft de Liftactive peptide-shot?

De krachtige peptide in de Lift-active Peptide-shot is een huideigen peptide die de elastine productie stimuleert en huidverslapping tegengaat en zelfs hersteld. Deze peptide zit van nature al in je huid maar deze neemt af en wordt minder actief naarmate je ouder wordt.

Naarmate je ouder wordt, lijkt het of de zwaartekracht een steeds grotere rol speelt.De elastineproductie vertraagt en dat resulteert in de afname van elastisch weefsel. De huid verliest zijn stevigheid. Dit in combinatie met de zwaartekracht zorgt er voor dat gezichtscontouren rond je kaaklijn, nek en wangen minder worden, je huid zakt naar beneden.  Elastine speelt hier een grote rol in evenals de collageenproductie speelt ook een rol bij huidelasticiteit evenals de dikte van de huid.

Wat ook een mooie bijkomstigheid is dat Lift-active Peptide -shot niet alleen je huid zichtbaar verstevigd maar ook uitermate geschikt is voor de gevoelige huid en zorgt dat micro-ontstekingen in de huid geen kans krijgen.

Geschikt voor

Deze shot is speciaal geschikt om de contouren van je gezicht weer te herstellen. Het zorgt voor een zichtbaar effect bij anti-aging en verzacht de gevoelige huid.

Wat doet de Liftactive peptide-shot allemaal voor je huid?

 • stimuleert de elastine-productie
 • anti-irriterend  
 • helpt tegen een onrustige huid  
 • verstrakt de kaaklijn
 • verstrakt de hals en wangen
 • anti-zwaartekracht effect

Wanneer zie je effect?

Zoals bij bijna alle ingrediënten heeft je huid tijd nodig voordat er effect optreedt. Dit heeft namelijk te maken met de tijd die je opperhuid nodig heeft om zich te vernieuwen. Testen hebben aangetoond dat de tijd dat het duurt voordat je resultaat ziet voor deze shot ongeveer 8 weken is.

Wat is een peptide

Peptiden, een lichaamseigen stof, zijn de bouwstenen van de proteïnen ofwel de eiwitten in ons lichaam. De eiwitten zoals collageen en elastine zorgen ervoor dat je huid veerkrachtig, stevig en soepel is en blijft. 

Het eiwit collageen staat erom bekend dat het ervoor zorgt dat het je huid vol en stevig houdt maar naarmate we ouder worden maken we er steeds minder van aan.  

 

Elke huid heeft baat bij een peptiden-shot  

Peptiden zijn cel-communicerende ingrediënten. Ze vertellen je lichaam wat ze moeten doen en hoe ze dat moeten doen en hoe je huid beter in staat is om zichzelf te herstellen.  

Peptiden zijn als sleutels die alleen in bepaalde sloten (receptoren) passen om een bepaald proces te ontgrendelen (activeren). Niet alle peptiden (sleutels) zijn hetzelfde, dus verschillende peptiden bieden verschillende voordelen voor je huid. 

Door peptiden te smeren krijgt je huid een signaal dat er bijvoorbeeld fibroblasten (collageen cellen) beschadigd zijn en dat deze herstelt moeten worden. Je geeft dus als het ware “nep-signalen” om je huid extra collageen of elastine aan te laten maken zodat je huid er weer strakker en jonger uitziet.  

De reden waarom we geen collageen of elastine smeren maar juist de peptiden die de aanmaak van eiwitten stimuleren is omdat de huid niet in staat is om dit molecuul te absorberen, in tegenstelling tot peptiden.  

Inci lijst

Butylene Glycol, Aqua, Sorbitan Laurate, Hydroxyethylcellulose, Acetyl dipeptide-1 Cetyl Ester

Vegan
Al onze producten zijn 100% vegan. Wij gebruiken geen dierlijke bijproducten.
NATURAL
Dit product is 100% natural.
Dierproefvrij
Alle producten zijn uiteraard 100% dierproefvrij, net zoals de grondstoffen van onze leveranciers.
Eco friendly
Wij hebben het milieu hoog in het vaandel staan. Bij keuzes die wij maken, kiezen we voor de meest milieubewuste.

Deze shot bevat

 • geen parabenen
 • geen hormoon verstorende werkstoffen
 • geen dierlijke bijproducten
 • geen synthetische kleurstoffen
 • geen parfum
 • geen petrochemicaliën
 • geen microplastics
 • geen sulfaten
 • geen siliconen
 • geen PEG of PPG
 • geen paraffine
 • geen plastic verpakking
 • geen onnodige toevoegingen

Van ons, voor jou!

Onze MRC Skin producten zijn voor zowel consumenten online als voor de Retail en beautyprofessionals beschikbaar. Wij hebben een consumenten webshop en een webshop waar bedrijven terecht kunnen om MRC Skin producten in te kopen. Wij bieden interessante mogelijkheden voor bedrijven. Vragen? Wij komen graag met je in contact.
the-second-an-4

Webshop voor consumenten B2C

Wij verwelkomen je graag in onze online webwinkel, hier zijn onze MRC Skin producten te bestellen zonder verzendkosten.

the-second-an-4

Webshop voor bedrijven B2B

Heb je een Retail onderneming of ben je een beautyprofessional en is de interesse in onze skincare lijn gewekt? Wat leuk! Wij verwijzen graag door naar onze B2B webshop.

#myleneruyterscosmetics

Follow us on instagram

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?? Pro-aging Skincare (@myleneruyterscosmetics) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?? Pro-aging Skincare (@myleneruyterscosmetics) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?? Pro-aging Skincare (@myleneruyterscosmetics) op