Magic face towel

8stuks €35 consumentenprijs

Achter de schermen zijn wij druk bezig met het sluiten van partnerschappen met salons en binnenkort zullen onze producten ook online verkrijgbaar zijn.

Vanaf nu is je gezicht reinigen een feest. Het geheim van een gezonde en stralende huid is als eerste een goede reinigingsroutine. Elke dag wordt je huid blootgesteld aan allerlei externe factoren zoals make-up en  vervuiling en dit zorgt voor een laagje vuil op je gezicht. Dit zorgt voor verstopte poriën en ontstekingen en het kan zelfs huidveroudering veroorzaken. Ook je gezicht in de ochtend reinigen is belangrijk. Tijdens het slapen produceert het lichaam talg, daarom is het belangrijk om je gezicht ‘s morgens vrij te maken van overtollig talg en vuil om de dag fris te beginnen.

Andere redenen om je gezicht goed te reinigen zijn: het verhoogt de hydratatie van de huid, helpt puistjes te  voorkomen en het helpt de ​​huid om andere huidverzorgingsproducten effectief op te nemen.

Het duurzame alternatief voor wattenschijfjes & reinigingsdoekjes
Onze herbruikbare make-up reinigingsdoekjes van microfiber zijn van de zachtste en duurzaamste kwaliteit en verwijderen make-up en dagelijks opgehoopt vuil op een efficiënte manier. De magic face towel kan met alleen warm water of met een make-up reiniger, zoals onze deep cleansing oil, gebruikt worden.
Waarom zou je onze Magic face towel gebruiken?
Cosmetica wordt steeds groener en we worden steeds milieu bewuster. Er worden steeds meer kritische vragen gesteld over de productie en de herkomst van producten en dat is maar goed ook. Het is dan ook niet meer echt van deze tijd om wegwerp reinigingsdoekjes te gebruiken of zoveel katoenen wattenschijfjes te verknoeien. Elke keer dat je je gezicht reinigt gooi je diverse reinigingsdoekjes of wattenschijfjes weg. Dat hoeft niet meer met onze magic face towels. Naast het milieuaspect is het bovendien een heerlijk zachte, milde en effectieve manier om je gezicht te reinigen.
Milieuvriendelijke reinigingsdoekjes
De productie van katoenen wattenschijfjes of reinigingsdoekjes is belastend voor het milieu. Om het katoen waarvan ze gemaakt zijn te beschermen tegen ongedierte worden veel bestrijdingsmiddelen gebruikt die erg schadelijk zijn voor het milieu en de gezondheid van mens en dier. Ook de energie en het watergebruik dat het produceren van katoen kost is iets om over na te denken.

Wij van MRC Skin denken dat het ook anders kan. Door gebruik te maken van onze herbruikbare make-up reinigingsdoekjes ofwel de magic face towel, draag je ook nog eens je steentje bij aan een duurzamere wereld. Ook bespaar je op reinigingsproducten, omdat je daar veel minder van hoeft te gebruiken, waardoor je ook nog op verpakkingen bespaart.

Goed schoon
Wij van MRC Skin hebben heel veel verschillende microfiber washandjes getest en zijn tot de conclusie gekomen dat er enorm veel kwaliteitsverschil aanwezig is op de markt. Onze magic face towel is gemaakt van de allerbeste kwaliteit microfiber om je gezicht mee te reinigen. Ook in microfiber bestaat er kwaliteitsverschil. Wij hebben een fabriek gevonden die speciaal hierin gespecialiseerd is en hier onderzoek naar gedaan heeft. Wij hebben het zelf ervaren, onze magic face towel reinigt de huid ontzettend goed en is van een fantastische kwaliteit. Wasbeurt na wasbeurt blijft het doekje als nieuw. Wij verbazen ons telkens weer dat er niets of nauwelijks aan make-up resten overblijft op ons gezicht na het reinigen met onze towel (ook met alleen warm water). Zowel foundation als (oog)make-up worden grondig gereinigd. Wil je zeker weten dat alle vuiligheid van je gezicht is, reinig dan je gezicht naderhand met onze deep cleansing oil of een hiervoor geschikte tonic of toner om de laatste restjes te verwijderen.
Hoe te gebruiken?
Een goede reiniging is altijd de eerste stap van je verzorgingsroutine.

 1. Maak je gezicht nat met een ruime plens warm water.
 2. Houdt de magic face towel onder de warme kraan.
 3. Drapeer de warme en natte doek gedurende 10 seconden over je gezicht en druk even lekker aan. Dit is werkelijk een ultiem geluksmomentje.
 4. Veeg je gezicht voorzichtig schoon met de doek.
 5. Spoel de doek uit en herhaal het reinigingsproces.
 6. Eventueel overgebleven restjes make-up of vuil kunnen verwijderd worden met een toner of een lotion.

*Door het warme water worden de dode huidcellen losgeweekt en met de magic face towel wrijf je ze zachtjes weg. Op deze manier exfolieer je je huid op een zachte manier zonder irritatie te veroorzaken.

*Stop de doekjes aan het einde van de week in een waszakje en gooi ze in de wasmachine. Ze kunnen op 30 of 40 graden gewassen worden. Zo heb je jaren plezier met onze Magic face towels.

*De magic face towel kan zowel met als zonder een gezichtsreinigingsproduct gebruikt worden. Ideaal te combineren met onze deep cleansing oil.

“Wat een heerlijke doekjes. Ik gebruik best wel wat make-up en het is op deze manier een traktatie om het te verwijderen. Lekker in de avond onder de douche verwen ik mezelf met deze warme zachte doek in m’n gezicht en zo verwijder ik alle make-up. Als ik uit de douche kom gebruik ik wel nog één wattenschijfje met een toner om de laatste restjes eraf te halen, maar meestal zit er niks meer op het schijfje en was alles al eraf. Ik spoel het doekje goed uit onder de douche en in de ochtend gebruik ik hem nog een keertje om de vuiligheid van de nacht te verwijderen voor ik m’n scincare product opsmeer. Ik gooi de doekjes persoonlijk bij iedere was ertussen niet eens in een waszak en ze blijven nu al maanden mooi, als nieuw eigenlijk als ze uit de was komen. De kwaliteit is goed, de haartjes laten niet los. Echt een aanrader deze doekjes.”

Eva van Breda
NATUURLIJK
Onze skincare is 95 tot 100% natuurlijk. Elk product toont het percentage van de ingrediënten.
Dierproefvrij
Onze skincare is dierproefvrij, net zoals de grondstoffen van onze leveranciers.
Vegan
Onze skincare is cruelty free. Wij gebruiken geen dierlijke ingrediënten of dierlijke bijproducten.
Milieuvriendelijk
Onze skincare is milieuvriendelijk. We nemen altijd de meest milieubewuste keuze.

Onze cosmetica bevat

 • geen parfum
 • geen essentiële oliën
 • geen alcohol
 • geen dierlijke bijproducten
 • geen plastic verpakking
 • geen microplastics
 • geen onnodige toevoegingen
 • geen onzin

#MRCSKIN

Volg ons op Instagram

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?? Pro-aging Skincare (@myleneruyterscosmetics) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?? Pro-aging Skincare (@myleneruyterscosmetics) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?? Pro-aging Skincare (@myleneruyterscosmetics) op