Mix & Match: jouw customized skincare

Kies 6 shots voor jouw perfecte combinatie

Ieder mens is uniek en heeft dan ook elk zijn eigen behoeften. Om hierin voorzien te worden vindt de consument personalisering en het hebben van een exclusief product steeds belangrijker. De cosmetica-industrie probeert al jaren zo dicht mogelijk bij de individuele behoefte van de huid te komen, maar kan met zijn kant en klare producten enkel een compromis maken van meerdere wensen en behoeften…

De oplossing van Mix & match
Mix & match biedt voor elke individuele klant een zelf samengesteld gezichtsserum die volledig is afgestemd op de eigen individuele wens. Hierbij is er keuze uit 20 verschillende shots met ingrediënten van de allerbeste kwaliteit in de hoogst mogelijke doseringen. Of jouw kant een product zoekt tegen puistjes, pigmentvlekjes, grove poriën, anti-aging of bescherming tegen invloeden van buitenaf, jij biedt het allemaal!

Scrol over (of klik op) onderstaande informatie boxen

Kwaliteit

MRC Skin maakt enkel gebruik van de meest hoogwaardige ingrediënten met een bewezen en aangetoonde werking op de huid. Deze ingrediënten zijn in de hoogst mogelijke concentraties toegevoegd aan de 20 shots. Dit zorgt ervoor dat jouw Mix & match serum, ongeacht de combinatie die je kiest, een zeer hoogwaardig product is en echt een verschil kan en zal maken voor je huid.

Hoe werkt het?

Uit de 20 verschillende Mix & match shots kies je de 6 shots on een blend samen te stellen die perfect aansluit bij de behoeftes van jouw huid. Elke shot heeft meerdere functies, zo kan één shot voor meerdere doeleinden ingezet worden. We hebben een onderscheid gemaakt in vijf type shots: Vitamines, Bescherm & verbeter, Krachtige plantenextracten, Specifieke probleemoplossers en Anti-aging. Je kunt het niet verkeerd doen, alle shots zijn fantastisch en met elke combinatie ontstaat een zeer krachtig A-klasse serum die gegarandeerd mooie resultaten zal opleveren. Je kunt alle type shots zonder regels combineren. De enige regel is dat er 6 verschillende shots gekozen moeten worden.

Jouw product

De 6 gekozen shots worden samengemengd met een basis serum. De doseringen van de shots en het basis serum zijn allemaal zorgvuldig op elkaar afgestemd zodat het eindproduct de hoogst mogelijke concentraties bevat van alle werkzame stoffen die jij uitgekozen hebt voor jouw huid.

Basis serum

Het basis serum is een heerlijk gelachtig serum op basis van verzachtende aloë vera. Dit natuurlijke basis serum dient als drager voor de 6 uitgekozen shots en zorgt voor een prettige smeerbaarheid.

Gebruiksaanwijzing

Het Mix & match serum dient in de avond en/of overdag aangebracht te worden op een gereinigde huid. Masseer het serum met de vingertoppen in de huid en laat het ongeveer 5 minuten intrekken tot het serum door de huid is opgenomen. Breng vervolgens voorzichtig je eigen favoriete crème of gezichtsolie (booster) aan om de poriën te sluiten. Dit zorgt ervoor dat de hydraterende en krachtige bestanddelen goed door de huid worden opgenomen.

Gebruik voor het hele gezicht een hoeveelheid van ongeveer 3 pompjes (3 druppels). Met deze hoeveelheid kan je ongeveer 4 maanden doen met een flacon van 40ml bij 1x per dag gebruik en 2 maanden bij 2x per dag gebruik. Bij een gevoelige huid adviseren wij om rustig met het product te starten en het langzaam op te bouwen. Als je huid gewend is aan de hoge concentraties werkzame stoffen, kun je het product 2 maal daags gebruiken.

Resultaten

De snelwerkende ingrediënten verbeteren je huid al zichtbaar in een week of een aantal weken. De hydraterende eigenschappen van jouw serum zorgen direct voor een stralende huid. De meest optimaal haalbare resultaten zijn te behalen als je dit serum 6 tot 8 weken achter elkaar minstens 1 x per dag gebruikt. Sommige huidproblemen die het serum op kan lossen hebben tijd nodig. Langdurige en blijvende resultaten zijn te behalen als je dit serum voor langere tijd achter elkaar
gebruikt en blijft gebruiken. Dit product kan echt een verschil maken, daar zijn wij van overtuigd.

Consumentenprijs

40ML €79 incl. BTW

20ML €47 incl. BTW

Achter de schermen zijn wij druk bezig met het sluiten van partnerschappen met salons en binnenkort zullen onze producten ook online verkrijgbaar zijn.

EEN STUKJE OVER HET ONTSTAAN VAN HET MIX & MATCH CONCEPT

Wij van MRC Skin zijn achter de schermen met ontzettend veel passie en gedrevenheid jarenlang druk in de weer geweest met de ontwikkeling van dit mix & match concept. De reden hiervoor is dat er momenteel ontzettend veel behoefte bij de consument is aan openheid en eerlijkheid over producten, ingrediënten en processen. Dit zien we in de voedingsindustrie, maar zeker ook in cosmetica. Naast deze noodzakelijke vraag naar openheid is er ook behoefte aan individualiteit. Voor MRC Skin zijn dit de kernwaardes en de basis van onze skincare lijn, maar zeker ook die van dit mix & match concept. Wij zijn open en eerlijk, geen misleidende teksten en beloftes. Wij willen alleen het beste voor onze klanten en daarmee de hoogst haalbare resultaten op het gebied van skincare. Geen onzin, daar houden wij niet van.

Met het mix & match concept hebben we het onmogelijke mogelijk gemaakt. Waar een ander opgeeft, zijn wij doorgegaan. Waar een ander blokkades ziet, zien wij uitdagingen. Wij hebben altijd gezocht naar oplossingen, want dit concept moest toch gewoon mogelijk zijn? Ja, maar zeker niet zonder slag of stoot.

De Europese cosmetica wetgeving is namelijk ingericht op kant en klare producten en niet op de vraag naar individualiteit en op maat gemaakte cosmetica. DIY (do it yourself) cosmetica maken is een oplossing, maar hier hebben we lang niet altijd de kennis voor, zin in en/ of tijd voor. Bovendien kleeft hier altijd een risico aan. Wij hebben hier volledig in samenspraak en overleg met alle autoriteiten een oplossing voor gevonden. Wij kunnen met trots zeggen dat ons mix & match concept aan alle testen is onderworpen die de Europese regelgeving stelt aan cosmetica en uiteraard goed bevonden en 100% veilig is. Hier zijn maandenlang aan brainstormsessies, testen en onderzoek aan vooraf gegaan, experts zijn ingeschakeld en we waren vastbesloten om niet op te geven. Bovenal wilden wij met dit concept ook nooit compromissen sluiten in de kwaliteit en dit heeft ons vaak voor uitdagingen gesteld, want hoe boks je op tegen de cosmetica wereld die bolstaat van valse beloftes en misleidingen? Bij ons staat kwaliteit en eerlijkheid voorop en we kunnen nu met trots ons mix & match concept introduceren.

TIPS VOOR HET KIEZEN VAN DE SHOTS

Bepaal voor jezelf wat je graag wenst te bereiken met dit serum. Wil je je huid op bepaalde punten verbeteren of juist beschermen. Schrijf deze punten voor jezelf op, zodat je gericht kunt zoeken welke shots daarbij passen. Soms zijn er meerdere shots die passen bij één verbeterpunt, je kunt dan meerdere shots kiezen voor dit verbeterpunt of juist eentje die je het meeste aanspreekt. Je kunt het niet verkeerd doen, alle shots zijn door iedereen te gebruiken. Je kunt alle type shots ook door elkaar kiezen. Aan dit concept is jarenlang onderzoek aan vooraf gegaan en het mooie is dat welke combinatie je ook kiest er een prachtig product ontstaat wat zorgt voor mooie resultaten. 

WAAROM 6 SHOTS

Wij hebben uitvoering onderzoek gedaan in zowel ons intern als externe laboratoria naar het verzadigpunt van dit product en zijn zo op 6 shots uitgekomen. Veel skincare bevat maar één of een paar werkzame ingrediënten, omdat deze duur zijn. Deze ingrediënten zijn zelfs niet altijd in de nodige concentraties aanwezig om echt hun werk te kunnen doen. Onze shots bevatten de allerbeste ingrediënten uit de skincare industrie in de hoogste mogelijke concentraties. Hierdoor zorgen de zes door jou uitgekozen shots voor een perfect gebalanceerd en geconcentreerd serum.

WIL JE MEER SHOTS?

Spreken meer dan 6 shots je aan, dan zou je kunnen overwegen om 2 serums te maken. Eentje voor in de avond en eentje voor in de ochtend. We zullen de serums markeren, zodat je het verschil weet en ze om en om kunt gebruiken. Het serum met de meeste beschermende shots raden wij aan voor overdag.  

NATUURLIJK
Onze skincare is 95 tot 100% natuurlijk. Elk product toont het percentage van de ingrediënten.
Dierproefvrij
Onze skincare is dierproefvrij, net zoals de grondstoffen van onze leveranciers.
Vegan
Onze skincare is cruelty free. Wij gebruiken geen dierlijke ingrediënten of dierlijke bijproducten.
Milieuvriendelijk
Onze skincare is milieuvriendelijk. We nemen altijd de meest milieubewuste keuze.

Onze cosmetica bevat

  • geen parfum
  • geen essentiële oliën
  • geen alcohol
  • geen dierlijke bijproducten
  • geen plastic verpakking
  • geen microplastics
  • geen onnodige toevoegingen
  • geen onzin