Gebruiksaanwijzing

Het mix and match serum dient aangebracht te worden op een gereinigde huid. Je mag dit serum in de avond en/of overdag gebruiken. Masseer het serum met de vingertoppen in de huid en laat het ongeveer 5 minuten intrekken totdat het serum door de huid is opgenomen. Hierdoor werken de hoge concentratie werkzame ingrediënten nog effectiever. Breng vervolgens voorzichtig je eigen favoriete crème of gezichtsolie (booster) aan om de poriën te sluiten. Dit zorgt ervoor dat de hydraterende en krachtige bestanddelen goed door de huid worden opgenomen.

We hebben gemerkt dat de meeste klanten 3x pompen (3 druppels) prettig vinden om het hele gezicht mee in te smeren. Dat betekent dat je ongeveer 4 maanden kunt doen met een flesje bij 1x per dag gebruik en 2 maanden bij 2x per dag. Wij adviseren om rustig met het product te starten en het langzaam op te bouwen als je een gevoelige huid hebt. Als je huid gewend is aan de hoge concentraties werkzame stoffen dan kun je het product 2 keer daags gaan gebruiken. 

Scrol over (of klik op) onderstaande informatie boxen

Kwaliteit

Wij gebruiken alleen de meest hoogwaardige ingrediënten uit de skincare industrie met een bewezen en aangetoonde werking op de huid. Vervolgens zijn deze ingrediënten in de hoogst mogelijke concentraties toegevoegd aan onze shots om echt hun werk te kunnen doen. Dit zorgt ervoor dat jouw mix & match ByouTY-ID serum een zeer hoogwaardig product is en echt een verschil kan en zal maken voor je huid. Hiervan zijn wij overtuigd.

Hoe werkt het?

Uit de 20 verschillende ByouTY-ID Shots kies je de 6 shots die jou het meest aanspreken. Elk shot heeft meerdere functies, zo kan één shot voor meerdere doeleinden ingezet worden. Stel een blend samen die perfect aansluit bij de behoeftes van jouw huid. We hebben een onderscheid gemaakt in vijf type shots, namelijk vitamines, bescherm & herstel, plantenextracten, specifieke probleemoplossers en anti-aging. Je kunt het niet verkeerd doen en hoeft geen rekening te houden met de type shots. De shots zijn stuk voor stuk fantastisch en er ontstaat hoe dan ook een zeer krachtig serum dat mooie resultaten zal opleveren. Gebruik nooit twee keer dezelfde shot, het moeten 6 verschillende zijn.

Jouw product

Een doseerspuit word gevuld met de 6 gekozen shots. Deze doseerspuit bevat nu een hoog geconcentreerde dosis van extreem krachtige voedingsstoffen en ingrediënten, die precies jouw huid op dit moment nodig heeft. De inhoud van deze doseerspuit wordt vervolgens in jouw flesje gespoten. Dit flesje is dan al gedeeltelijk gevuld met het basis serum. D.m.v. een speciaal MRC-mix apparaat wordt hier een mooie blend van gemaakt en mengen de shots zich met het basis serum. De doseringen van de shots en het basis serum zijn allemaal zorgvuldig op elkaar afgestemd zodat het eindproduct de hoogst mogelijke concentraties bevat van alle werkzame stoffen die jij uitgekozen hebt voor jouw huid.

Basis serum

Het basis serum is een heerlijk gelachtig serum op basis van verzachtend aloë vera met 2% niaciamide. Dit 100% natuurlijke basis serum dient als drager voor de 6 uitgekozen shots en zorgt voor een prettige smeerbaarheid.

INCI: Aqua, niaciamise, aloë barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Carbomer, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Gebruiksaanwijzing

Het serum dient aangebracht te worden op een gereinigd gezicht. Je mag dit serum in de avond en/of overdag gebruiken. Schudden voor gebruik. Druk een kleine hoeveelheid van het serum uit het violet glazen flesje op je vinger en verdeel het over je gezicht en/of decolleté. Masseer het serum met de vingertoppen in de huid en laat het ongeveer 5 minuten intrekken totdat het serum door de huid is opgenomen. Hierdoor werken de ingrediënten nog effectiever. Het serum kan wat trekkerig aanvoelen, dit komt door de hoge concentratie aan werkzame stoffen. Breng vervolgens voorzichtig je eigen favoriete crème of gezichtsolie (booster) aan om de poriën te sluiten. Dit zorgt ervoor dat de hydraterende en krachtige bestanddelen goed door de huid worden opgenomen. Lees verder op deze pagina meer over hoe lang je ongeveer met één flesje kunt doen. 

Resultaten

De hydraterende eigenschappen van jouw serum zorgen direct voor een stralende huid. Snelwerkende ingrediënten verbeteren je huid zichtbaar in een week of een aantal weken. Dit speciaal voor jou samengesteld serum kan veel voor je huid betekenen en de meest optimaal haalbare resultaten zijn te behalen als je dit serum 6 tot 8 weken achter elkaar minstens 1x per dag gebruikt. Sommige huidproblemen die het serum op kan lossen hebben tijd nodig. Langdurige en blijvende resultaten zijn te behalen als je dit serum voor langere tijd achter elkaar gebruikt en blijft gebruiken. Dit product kan echt een verschil maken, daar zijn wij van overtuigd.

“Wees goed voor je huid, je draagt het elke dag voor de rest van je leven”

EEN STUKJE OVER HET ONTSTAAN VAN ByouTY-ID

Wij van MRC Skin zijn achter de schermen met ontzettend veel passie en gedrevenheid jarenlang druk in de weer geweest met de ontwikkeling van mix & match ByouTY-ID. De reden hiervoor is dat er momenteel ontzettend veel behoefte bij de consument is aan openheid en eerlijkheid over producten, ingrediënten en processen. Dit zien we in de voedingsindustrie, maar zeker ook in cosmetica. Naast deze noodzakelijke vraag naar openheid is er ook behoefte aan individualiteit. Voor MRC Skin zijn dit de kernwaardes en de basis van onze skincare lijn, maar zeker ook die van de mix & match ByouTY-ID. Wij zijn open en eerlijk, geen misleidende teksten en beloftes. Wij willen alleen het beste voor onze klanten en daarmee de hoogst haalbare resultaten op het gebied van skincare. Geen onzin, daar houden wij niet van.

Met het mix & match ByouTY-ID concept hebben we het onmogelijke mogelijk gemaakt. Waar een ander opgeeft, zijn wij doorgegaan. Waar een ander blokkades ziet, zien wij uitdagingen. Wij hebben altijd gezocht naar oplossingen, want dit concept moest toch gewoon mogelijk zijn? Ja, maar zeker niet zonder slag of stoot.

De Europese cosmetica wetgeving is namelijk ingericht op kant en klare producten en niet op de vraag naar individualiteit en op maat gemaakte cosmetica. DIY (do it yourself) cosmetica maken is een oplossing, maar hier hebben we lang niet altijd de kennis voor, zin in en/ of tijd voor. Bovendien kleeft hier altijd een risico aan. Wij hebben hier volledig in samenspraak en overleg met alle autoriteiten een oplossing voor gevonden. Wij kunnen met trots zeggen dat ons mix & match ByouTY-ID concept aan alle testen is onderworpen die de Europese regelgeving stelt aan cosmetica en uiteraard goed bevonden en 100% veilig is. Hier zijn maandenlang aan brainstormsessies, testen en onderzoek aan vooraf gegaan, experts zijn ingeschakeld en we waren vastbesloten om niet op te geven. Bovenal wilden wij met dit concept ook nooit compromissen sluiten in de kwaliteit en dit heeft ons vaak voor uitdagingen gesteld, want hoe boks je op tegen de cosmetica wereld die bolstaat van valse beloftes en misleidingen? Bij ons staat kwaliteit en eerlijkheid voorop en we kunnen nu met trots ons mix & match ByouTY-ID concept introduceren.

TIPS VOOR HET KIEZEN VAN DE SHOTS

Bepaal voor jezelf wat je graag wenst te bereiken met dit serum. Wil je je huid op bepaalde punten verbeteren of juist beschermen. Schrijf deze punten voor jezelf op, zodat je gericht kunt zoeken welke shots daarbij passen. Soms zijn er meerdere shots die passen bij één verbeterpunt, je kunt dan meerdere shots kiezen voor dit verbeterpunt of juist eentje die je het meeste aanspreekt. Je kunt het niet verkeerd doen, alle shots zijn door iedereen te gebruiken. Je kunt alle type shots ook door elkaar kiezen. Aan dit concept is jarenlang onderzoek aan vooraf gegaan en het mooie is dat welke combinatie je ook kiest er een prachtig product ontstaat wat zorgt voor mooie resultaten. 

WAAROM 6 SHOTS

Wij hebben uitvoering onderzoek gedaan in zowel ons intern als externe laboratoria naar het verzadigpunt van dit product en zijn zo op 6 shots uitgekomen. Veel skincare bevat maar één of een paar werkzame ingrediënten, omdat deze duur zijn. Deze ingrediënten zijn zelfs niet altijd in de nodige concentraties aanwezig om echt hun werk te kunnen doen. Onze shots bevatten de allerbeste ingrediënten uit de skincare industrie in de hoogste mogelijke concentraties. Hierdoor zorgen de zes door jou uitgekozen shots voor een perfect gebalanceerd en geconcentreerd serum.

WIL JE MEER SHOTS?

Spreken meer dan 6 shots je aan, dan zou je kunnen overwegen om 2 serums te maken. Eentje voor in de avond en eentje voor in de ochtend. We zullen de serums markeren, zodat je het verschil weet en ze om en om kunt gebruiken. Het serum met de meeste beschermende shots raden wij aan voor overdag.  

B2B Mix & Match mogelijkheden

Ruim 25.000 verschillende serums verkopen op nog geen kwart m2

Wij zijn achter de schermen druk bezig om dit unieke ByouTY-ID mix & match concept toegankelijk te maken voor de Retail d.m.v. een ByouTY-bar. De ByouTY-ID bar is een stijlvolle display waar alle 20 shots in gepresenteerd worden. Het zal aangeboden worden als mooi totaalconcept. Je toonbank of schap zal, zonder veel ruimte in beslag te nemen, omgetoverd worden tot een waar cosmetica laboratorium. De aandacht van je klanten zal meteen naar deze mooie stijlvolle en interessante verschijning getrokken worden. Klanten kunnen zelf (of in overleg) hun eigen serum samenstellen en laten maken in je winkel/salon. De display is zeer gebruiksvriendelijk en snel en handig te bedienen, alleen de handleiding doorlezen is voldoende om serums te kunnen maken. Zeer interessant concept voor o.a. beautyprofessionals, drogisten, parfumeries, kapsalons, nagelstudio’s, spa’s, lifestyle winkels, kledingwinkels etc….Is je interesse gewekt? Het B2B concept is nog in ontwikkeling, maar neem gerust alvast contact met ons op. De eerste ByouTY-ID bars zullen binnenkort schitteren op de eerste locaties.

NATUURLIJK
Onze skincare is 95 tot 100% natuurlijk, per product geven we het percentage en geven we uitleg over dit onderwerp.
Dierproefvrij
Alle producten zijn uiteraard 100% dierproefvrij, net zoals de grondstoffen van onze leveranciers.
Vegan
Al onze producten zijn cruelty free. Wij gebruiken geen dierlijke ingrediënten of dierlijke bijproducten.
Milieuvriendelijk
Wij hebben het milieu hoog in het vaandel staan. Bij keuzes die wij maken, kiezen we voor de meest milieubewuste.

Onze cosmetica bevat

  • geen parfum
  • geen essentiële oliën
  • geen alcohol
  • geen dierlijke bijproducten
  • geen plastic verpakking
  • geen microplastics
  • geen onnodige toevoegingen
  • geen onzin