100% pure squalaan

30ml €29 consumentenprijs

50ml €39 consumentenprijs

Achter de schermen zijn wij druk bezig met het sluiten van partnerschappen met salons en binnenkort zullen onze producten ook online verkrijgbaar zijn.

Squaleen is een huideigen vet (onderdeel van talg) en vormt ongeveer 12% van het vetlaagje op je huid. Het zorgt ervoor dat je huid vocht vasthoudt en het houdt je huid soepel en glad. Naarmate je ouder wordt neemt de hoeveelheid squaleen in de huid helaas af. Het gevolg is dat je huid langzaam maar zeker tekenen van veroudering gaat vertonen. In onze huid heeft squaleen bovendien een herstellende werking en is het een adaptogene stof. Voor skincare wordt squaleen omgezet in een meer stabiele vorm, namelijk squalaan.

100% pure squalaan heeft ongelooflijk veel voordelen voor je huid. Het wordt langzaam opgenomen door de huid, waardoor het een soort beschermende barrière creëert dat ervoor zorgt dat je huid minder vocht verliest. Tegelijkertijd dringt squalaan diep de huid binnen waar het de “strijd” aan gaat met rimpels en lijntjes. Daarnaast kan deze heerlijke olie ouderdomsvlekjes op de huid, littekens en schade aangebracht door uv-stralen verminderen.

“Last but not least”, het reduceert de talgproductie in je huid, waardoor de kans op puistjes kleiner wordt. Bij een droge huid helpt squalaan de productie van talg te stimuleren en bij een vette huid wordt de productie juist afgeremd.

huideigen Squalaan van de allerbeste kwaliteit

Deze olie geeft je huid waar ze behoefte aan heeft!
Heerlijke structuur

100% pure squalaan heeft een heerlijke fluweelzachte olie-achtige structuur, maar eenmaal op de huid voelt het niet vettig aan en verstopt de poriën niet. Dit product laat fijne rimpels vervagen en geeft je huid een mooie en gezonde uitstraling. 100% pure squalaan zit, net zoals al onze andere producten, verpakt in een flesje van speciaal violet glas. Dit glas beschermt de inhoud tegen licht en schadelijke invloeden van buitenaf.

De beste kwaliteit

De squalaan die wij gebruiken wordt duurzaam geproduceerd uit 100% ECOCERT goedgekeurd suikerriet. Bijna alle squalaan op de markt, wordt gewonnen uit olijven i.p.v. uit suikerriet, de werking hiervan is aantoonbaar minder. Onze squalaan is van de beste kwaliteit en dat zie je terug in de resultaten.

Stronger together
The First anti-aging serum en 100% pure squalaan waren de eerste producten die MRC Skin op de markt bracht en dat was niet voor niks. Doordat 100% pure squalaan diep de huid binnendringt zorgt het ervoor dat de werkzame stoffen uit het serum nog beter hun werk kunnen doen. Het neemt als het ware alle voedingstoffen mee de huid in. Samen zorgen ze dus voor het beste resultaat.
Snel resultaat

Het resultaat van 100% pure squalaan is direct merkbaar. Het is een adaptogene stof, wat betekent dat het zich aanpast aan wat de huid nodig heeft op dat moment. Een droge huid wordt minder droog en een vette huid minder vet. Squalaan herstelt de natuurlijke balans.

Hoogst mogelijke concentratie

100% pure squalaan bestaat maar uit één ingrediënt: Squalaan. Dit is een stof die van nature in de huid voorkomt, maar waarvan de aanmaak afneemt naarmate we ouder worden. Doordat squalaan een huideigen ingrediënt is wordt deze makkelijk en diep opgenomen door de huid. Squalaan is zeer effectief, daarom heb je maar een paar druppeltjes per keer nodig.

Resultaten

 • Zorgt dat je huid vocht vasthoudt en houdt je huid soepel en glad
 • Zichtbare vermindering van fijne lijntjes en rimpels
 • Bevordert huidherstel
 • Vermindert ouderdomsvlekjes
 • Vermindert littekens door bv puistjes
 • Verbetert zonschade aan de huid
 • Is effectief tegen puistjes
 • Droge huid wordt minder droog
 • Vette huid wordt minder vet
 • Herstelt de natuurlijke balans
 • Verbetert de huidkwaliteit
 • Verzorgt en hydrateert
 • Herstelt de elasticiteit van je huid
 • Geeft een zijdezacht gevoel
 • Verzacht fijne rimpels en lijntjes
 • Niet-vet, niet-irriterend en geen verstopte poriën
 • Verbetert beschadigde huid
 • Zorgt ervoor dat andere werkzame stoffen dieper in de huid dringen

Alleen het beste is goed genoeg

100% ECOCERT goedgekeurd suikerriet

Waarom gebruikt MRC Skin squalaan uit suikerriet? Squaleen is een olieachtige vloeistof die in elk organisme voorkomt. Het lichaam maakt squaleen zelf aan en vanaf het 25e levensjaar neemt de productie van squaleen af en treedt de veroudering van de huid in. Omdat squaleen minder stabiel is, wordt geproduceerd squaleen omgezet tot de stabiele squalaan. De naam squaleen (in het Engels: squalene) verwijst naar het Latijnse woord “squalus” wat “haai” betekent, omdat squalaan eerst werd gewonnen uit haaienleverolie. In sommige gevallen wordt dat nog gedaan, maar in Europa kom je dat gelukkig niet vaak meer tegen. Er bestaat namelijk ook een plantaardige variant. Je kunt squalaan maken uit bijvoorbeeld olijven en suikerriet. De uit haaien geproduceerde squalaan wordt hoofdzakelijk toegepast in Japan en China. De squalaan wordt uit de lever van haaien gehaald en dit is voor onze Westerse cultuur uiteraard uitgesloten. De tweede productiewijze is het produceren uit olijven. Het grote nadeel van deze productiewijze is dat de kwaliteit ervan niet stabiel is. De kwaliteit van squalaan is namelijk afhankelijk van de oogst van de olijven. De derde productiewijze is om squalaan te produceren uit suikerriet. De squalaan wordt uit de suikerriet verkregen door het persen van suikerriet. Deze squalaan is zeer zuiver, stabiel en helemaal geurloos. Deze productiewijze wordt gebruikt in de producten van MRC Skin. Naast de kwaliteitsvoordelen van de uit suikerriet geproduceerde squalaan, heeft de productie nog een aantal voordelen. De productie vindt namelijk plaats op milieuvriendelijke manier. De productie van squalaan uit suikerriet kost weinig energie en onze squalaan is afkomstig van 100% goedgekeurd Ecocert geperst suikerriet uit Brazilië.

Hoe breng je 100% pure squalaan aan?

Stap 1

Reinig je gezicht met een milde cleanser. Voor de huidconditie is het erg belangrijk om de huid goed te reinigen.

Stap 2

Verdeel een kleine hoeveelheid (ongeveer 3-4 druppels) van de 100% pure squalaan over je gezicht en decolleté.

Stap 3

Door te deppen in plaats van te wrijven wordt het product beter door de huid opgenomen.

Tip

Gebruik 100% pure squalaan puur of als booster door enkele druppels te mengen met je favoriete dag- en nachtcrème. Altijd over een serum aanbrengen.

NATUURLIJK
Onze skincare is 95 tot 100% natuurlijk. Elk product toont het percentage van de ingrediënten.
Dierproefvrij
Onze skincare is dierproefvrij, net zoals de grondstoffen van onze leveranciers.
Vegan
Onze skincare is cruelty free. Wij gebruiken geen dierlijke ingrediënten of dierlijke bijproducten.
Milieuvriendelijk
Onze skincare is milieuvriendelijk. We nemen altijd de meest milieubewuste keuze.

Onze cosmetica bevat

 • geen parfum
 • geen essentiële oliën
 • geen alcohol
 • geen dierlijke bijproducten
 • geen plastic verpakking
 • geen microplastics
 • geen onnodige toevoegingen
 • geen onzin

#MRCSKIN

Volg ons op Instagram

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?? Pro-aging Skincare (@myleneruyterscosmetics) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?? Pro-aging Skincare (@myleneruyterscosmetics) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?? Pro-aging Skincare (@myleneruyterscosmetics) op