null

The Second

null

The Second

null

The Second

Deep Cleansing Oil

Gezichtsreiniger op basis van natuurlijk oliën

Deep Cleansing Oil

Pure gezichtsreiniger van de beste koudgeperste oliën: Japanse Camelia olie, rijstolie, jojoba olie en squalaan op basis van onze favoriete hemi-squalaan voor grondige make-up verwijdering & dagelijkse gezichtsreiniging.

Rijk aan vitamine A, B, C, E, squaleen, omega 3/6/9 en diverse anti-oxidanten en polyphenols.

Geschikt voor:

Huidtype: alle huidtypen

Verwijdert snel make-up, ook waterproof mascara en eyeliner, en laat de huid soepel en zacht aanvoelen.

Geschikt voor een grondige reiniging of als je je huid graag dubbel reinigt

Wat is een cleansing oil?

Het klinkt misschien een beetje raar om  je huid te reinigen met een olie. De olie reinigingsmethode bestaat echter al een hele tijd. Het is een natuurlijke manier om je huid te reinigen en te ontdoen van make-up.

Door de juiste samenstelling oliën te gebruiken kun je je huid op een zachte en effectieve manier reinigen, je verwijdert vuil en bacteriën en voedt je huid met gunstige stoffen uit de cleansing oil.

Bij consequent de olie reinigings methode te gebruiken kun je diverse huidproblemen verbeteren, denk hierbij aan een droge huid, mee-eters, vette huid en acne.

@@

@@

Huidvriendelijke voordelen van een cleansing oil

De voordelen van een cleansing oil zijn:

  • Dat deze je gezicht snel en makkelijk reinigt en zelfs waterproof make-up, zoals waterproof mascara en eyeliner, probleemloos verwijdert.
  • Zorgt dat je huid soepel en glad aanvoelt
  • Is te combineren met andere reinigers wanneer je voor een “dubbele reiniging” kiest
  • Dat een goede cleansing oil oliën bevat die je huid niet alleen reinigt maar ook herstelt en voedt tijdens het reinigingsproces.

@@

@@

Uniek!

Deze oil cleanser komt uit onze cleansers reeks

Een wondermiddel voor de huid

Waarom zou je Squalaan gebruiken voor het verzorgen van je huid. Bij mensen is Squaleen een huideigen vet (onderdeel van talg) en vormt ongeveer 12% van het vetlaagje op de huid. Het zorgt ervoor dat je huid vocht vasthoudt en het houdt je huid soepel en glad. Naarmate je ouder wordt neemt de hoeveelheid Squaleen in de huid helaas af. Het gevolg is dat je huid langzaam maar zeker tekenen van veroudering gaat vertonen.

Het verschil tussen Squaleen en Squalaan is dat Squalaan een bewerkte vorm van Squaleen is. Squalaan is namelijk veel beter bestand tegen invloeden van buitenaf zoals oxidatie, heeft daardoor een langere houdbaarheid en werkt even goed als Squaleen voor je huid.

De naam Squaleen (in het Engels: Squalene) verwijst naar het Latijnse woord “Squalus” wat “haai” betekent, omdat Squalaan eerst werd gewonnen uit haaienleverolie. In sommige gevallen wordt dat nog gedaan maar in Europa kom je dat niet vaak tegen. Gelukkig bestaat er ook een plantaardige variant. Er is een manier om Squalaan uit planten te maken. Je kunt Squalaan maken uit bijvoorbeeld olijven en suikerriet.

Squalaan heeft ongelooflijk veel voordelen voor je huid. Het wordt langzaam opgenomen door de huid, waardoor het een soort beschermende barrière creëert die ervoor zorgt dat je huid minder vocht verliest. Tegelijkertijd dringt Squalaan diep in de huid binnen waar het de “strijd” aan gaat met rimpels en lijntjes.

Squalaan heeft een olie-achtige structuur. Eenmaal op de huid voelt Squalaan absoluut niet vettig aan en bovendien verstopt Squalaan de poriën niet. Het geeft juist een fluweelzacht gevoel.

Daarnaast kan deze heerlijke olie ouderdomsvlekjes op de huid, littekens en schade aangebracht door UV-stralen verminderen.

“Last but not least”, het reduceert de talgproductie in je huid, waardoor de kans op puistjes kleiner wordt. Bij een droge huid helpt Squalaan de productie van talg te stimuleren en bij een vette huid wordt de productie juist afgeremd.

INCI

C13-15 Alkane, Simmondsia chinensis seed oil, Oryza Sativa Bran Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Squalane

100% ECOCERT goedgekeurd suikerriet

Squalaan is een huideigen stof die wij mensen van nature aanmaken. In onze huid heeft squalaan een herstellende werking en is een adaptogene stof. Dat betekent dat de bindingen zich aanpassen aan wat jouw huid nodig heeft. Een droge huid wordt minder droog, een vettige huid wordt minder vet. Na ons dertigste neemt de natuurlijke aanmaak van squalaan af.

Door The Second te gebruiken vul je de afname van natuurlijk squalaan weer aan. Je geeft je eigen huid hiermee een steuntje in de rug.

De squalaan die wij gebruiken voor The Second wordt gehaald uit suikerriet. Waarom gebruiken wij hiervoor suikerriet? Suikerriet is tijdens de productie minder gevoelig voor weersomstandigheden, waardoor de kwaliteit van suikerriet ook constanter blijft. Zo kunnen wij de kwaliteit van The Second garanderen.

Waarom gebruikt MRC Squalaan uit suikerriet?

Squaleen is een olieachtige vloeistof die in elk organisme voorkomt. Het lichaam maakt Squaleen zelf aan. Vanaf het 25e levensjaar neemt de productie van Squaleen af en treedt de veroudering van de huid in. Omdat Squaleen minder stabiel is, wordt geproduceerd Squaleen opgewerkt tot Squalaan.

Squalaan kan op drie manieren geproduceerd worden. Uit haaienlever, olijven en suikerriet.

De uit haaien geproduceerde Squalaan wordt hoofdzakelijk toegepast in Japan en China. De Squalaan wordt uit de lever van haaien gehaald. Dit is voor onze Westerse cultuur uiteraard uitgesloten.

De tweede productiewijze is het produceren uit olijven. Het grote nadeel van deze productiewijze is dat de kwaliteit ervan niet stabiel is. De kwaliteit van Squalaan is namelijk afhankelijk van de oogst van de olijven.

De derde productiewijze is om Squalaan te produceren uit suikerriet. De Squaleen wordt uit de suikerriet verkregen door het persen van suikerriet. Deze Squaleen is zeer zuiver, stabiel en helemaal geurloos. Deze productiewijze wordt gebruikt in de producten van MR Cosmetics.

Naast de voordelen van de uit suikerriet geproduceerde Squalaan heeft het productiebedrijf nog een aantal voordelen. De productie vindt plaats op milieuvriendelijke manier, kost de productie van Squalaan weinig energie en is het afkomstig van 100% goedgekeurd Ecocert geperst suikerriet uit Brazilië.

Hoe breng je the Second squalaan aan?

Het resultaat van The Second Pure Squalaan Facial oil werkt het beste indien
deze gebruiksaanwijzing goed wordt opgevolgd..

Stap 1

Reinig je gezicht met een milde cleanser.
Voor de huidconditie is het erg belangrijk om de huid goed te reinigen.

Stap 2

Verdeel een kleine hoeveelheid (ongeveer 3-4 druppels) van de gezichtsolie over je gezicht en decolleté.

Stap 3

Door te deppen in plaats van te wrijven wordt het product beter door de huid opgenomen.

Stap 4

Gebruik The Second Pure Squalaan puur of als booster door enkele druppels te mengen met je favoriete dag- en nachtcrème. Het beste werkt The Second na The First.

Voor beautyprofessionals

Mylène Ruyters Cosmetics, een nieuw Nederlands merk exclusief voor beautyprofessionals. Onze producten worden exclusief verkocht aan en door professionals in de beauty industrie. Is de interesse in onze producten gewekt? Wij komen heel graag in contact om de mogelijkheden te bespreken en eventueel verdere toelichting te geven. Wij staan volledig achter onze producten en dit willen we graag overbrengen.

the-second-an-4

Verkoop in de salon

Voor verdere ondersteuning van de salon behandeling kunnen onze producten in de salon verkocht voor thuisgebruik. De resultaten van de salonbehandeling kunnen thuis verdergaan door het gebruik van de juiste anti-aging producten.

the-second-an-4

Gebruik tijdens behandelingen

Onze producten zijn uitstekend om te gebruiken tijdens uiteenlopende salon behandelingen. Alle behandelingen waarbij serums en voedingsstoffen in de diepere huidlagen gesluisd worden, zijn perfect om te combineren met onze skincare producten. Ook is het een mooie aanvulling op behandelingen waarbij de huid naderhand extra openstaat voor de opname van voedingsstoffen.

Vegan
Onze producten zijn 100% vegan
NATURAL
Ons streven is zoveel mogelijk natuurlijk te zijn
Dierproefvrij
Onze producten zijn 100% dierproefvrij

Scrol over de afbeeldingen hieronder en kom meer te weten over MR cosmetics

Onze ingrediënten met resultaat

Alleen de beste natuurlijke & huideigen ingrediënten met bewezen resultaten zijn in zo hoog mogelijke concentratie toegevoegd. Geen vulmiddelen of onnodige toevoegingen.

Testen & certificering

Onze producten zijn aan alle testen die de Europese regelgeving stelt aan cosmetica, onderworpen en goed bevonden. Tevens werken wij volgens de richtlijn GMP.

Verpakkingen & flesjes

Alleen de beste verpakkingen en flesjes zijn goed genoeg. Wij gebruiken onze flesjes, zodat de werking van de effectieve stoffen niet verloren kan gaan door licht en zuurstof.

Ontwikkeling & Productie

Om de kwaliteit van onze huidverbeteringsproducten te kunnen garanderen, hebben wij de complete ontwikkeling en productie in eigen handen. Made with love in NL.

#myleneruyterscosmetics

Follow us on instagram

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?? Pro-aging Skincare (@myleneruyterscosmetics) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?? Pro-aging Skincare (@myleneruyterscosmetics) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?? Pro-aging Skincare (@myleneruyterscosmetics) op