Welkom in de wereld van MRC Skin!

We love skin!

Vooruitstrevend, eigentijds, doeltreffend maar vooral met héél veel passie ontwikkeld. Skincare die de huid actief verbetert door de toevoeging van bewezen werkzame ingrediënten in de hoogst mogelijke concentraties.

ContactWebshop
null

Mylène

Lees meer over Mylène

null

Anneke

Lees meer over Anneke

test7

CERTIFICERINGEN

Onze producten zijn aan alle testen die de Europese regelgeving stelt aan cosmetica, onderworpen en goed bevonden. Tevens werken wij volgens de richtlijnen van GMP.

de-beste-ingredienten

INGREDIENTEN

Alleen de beste ingrediënten met bewezen resultaten zijn in de hoogst mogelijke concentratie toegevoegd. Geen vulmiddelen of onnodige toevoegingen.

productie-in-eigen-hand

PRODUCTIE

Om de kwaliteit van onze huidverbeteringsproducten te kunnen garanderen, hebben wij de complete ontwikkeling en productie in eigen handen. Made with love in NL.

test6

FLESJES

Alleen de beste verpakkingen zijn goed genoeg. Wij gebruiken violet glas, zodat de werking van de effectieve stoffen niet verloren kunnen gaan door licht en zuurstof.

Wij zijn een snel groeiend nieuw Nederlands huidverbeteringsmerk!
De consument heeft meer dan ooit behoefte aan openheid en eerlijkheid. Hier ligt dan ook de basis van MRC Skin. Wij houden niet van onzin en alleen al daarom zijn wij een zinvolle aanvulling in het cosmetica landschap dat bolstaat van valse misleidende beloftes.

Daarnaast is individualiteit voor de moderne mens heel belangrijk. De cosmetica wereld en wetgeving is hier nog niet op ingericht. Wij brengen met ons mix & match ByouTY-ID concept hier verandering in en maken gepersonaliseerde cosmetica mogelijk.

Al onze ingrediënten worden nauwkeurig getest in ons eigen laboratorium en externe laboratoria om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Bovendien hebben alle ingrediënten een bewezen werking en onze huidverbeteringsproducten bevatten geen onnodige toevoegingen.

Om de kwaliteit van onze huidverbeteringsproducten te kunnen garanderen, heeft MRC Skin de complete ontwikkeling en productie in eigen handen. Wij beloven dat wij nooit compromissen zullen sluiten in kwaliteit. Wij willen alleen het beste voor onze klanten en daarmee de hoogst mogelijke resultaten op het gebied van skincare.

Skincare van deze tijd, perfecte formules en routines met doeltreffende, bewezen zichtbare resultaten.

Wetgeving

Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De producten van MRC Skin zijn aan alle testen die de Europese regelgeving stelt aan cosmetica onderworpen en goed bevonden. Deze wetgeving heeft als doel de volksgezondheid te beschermen. Naast de cosmeticawetgeving bestaat er ook wetgeving voor de verpakkingen, de arbeidsomstandigheden, het transport en de bedrijfsvoering. MRC Skin werkt volgens de richtlijn Good Manufacturing Practice (GMP) en voldoet hiermee aan de Europese regelgeving.

Verpakkingen

Om ervoor te zorgen dat de werking van de effectieve ingrediënten in onze skincare niet verloren kan gaan door licht en zuurstof maken wij gebruik van violetglas flesjes. Onze producten verdienen alleen het beste. Het prachtige violet, bijna zwart ogende glas, dat wij gebruiken beschermt niet alleen, maar zorgt dat de kwaliteit van de skincare behouden en zelfs verbeterd wordt. Hierdoor hoeven we minder of in sommige producten zelfs geen (natuurlijke) conserveringsmiddelen te gebruiken.

Handmade with love in NL

MRC Skin heeft graag zelf alle touwtjes in handen. Om deze reden hebben wij de keuze gemaakt om het gehele productieproces in eigen handen te houden. De formuleringen worden bedacht, geproduceerd, ingepakt en verstuurd door onszelf. Wij hebben het hele proces, van begin tot eind, in eigen hand. Uiteraard gebeurd dit allemaal volgens strikte regels en wetgevingen. Op deze manier houden we de kwaliteit hoog en kunnen we snel schakelen in een markt die constant in beweging is.

Liefde voor jezelf en je omgeving

Schoonheid komt van binnenuit vinden wij van MRC Skin. Met liefde en plezier naar jezelf en je omgeving kijken en goed voor jezelf zorgen, zorgt ervoor dat die schoonheid naar buiten komt. De juiste skincare smeren helpt je om er nog mooier uit te zien. Naast smeren is het ook nodig om je huid van binnenuit te voeden. Je levensstijl is van grote invloed op je grootste orgaan; de huid. Onze huid houdt van voldoende slaap, veel water, gezond eten, positieve aandacht (liefde), plezier en ontspanning. MRC Skin helpt je om te werken aan een goede levensstijl, door je te inspireren en te informeren.

“The First secret to be beautiful is to love yourself”

MRC Skin houdt zoveel mogelijk rekening met haar omgeving en denkt bij alle keuzes en beslissingen aan het milieu. MRC Skin gebruikt geen plastic, zo min mogelijk papier en verpakkingsmateriaal en werkt zoveel mogelijk samen met lokale partners.

Out of the box

Nog meer van hetzelfde of toch net even anders? Als je buiten de gebaande paden gaat zie je vaak hele mooie en bijzondere dingen. Door het “in hokjes denken” los te laten, kom je op hele inspirerende ‘nieuwe’ ideeën uit. Zo is MRC Skin ook ontstaan en dit zullen wij altijd blijven doen. Waar een ander opgeeft, gaan wij door. Waar een ander blokkades ziet, zien wij uitdagingen. Wij zullen altijd zoeken naar oplossingen, zo is ook ons bijzondere mix & match ByouTY-ID concept tot stand gekomen en daar zijn wij trots op.

“The voyage of discovery is not in seeking new landscapes but in having new eyes”

Openheid

Bij MRC Skin krijg je wat je ziet en je ziet wat je krijgt. Van alle ingrediënten die wij gebruiken in onze skincare, wordt uitgelegd waarom we ze gebruiken en wat de voordelen zijn voor de huid. Openheid betekent voor MRC Skin ook open staat voor de wereld om haar heen, voor nieuwe ideeën, onderzoeken en de ervaringen van de gebruikers/vrienden van MRC Skin.
‘’Bij ons geen superlatieven in reclameboodschappen of bewerkte beelden; what you see is what you get.”

Kennis en ervaring delen

Kennis is onmisbaar. Als je iets niet weet dan kun je het ook niet veranderen. MRC Skin wil haar kennis op het gebied van lifestyle en huidverzorging niet alleen gebruiken voor de ontwikkeling van producten en concepten, maar wil het ook graag delen door middel van interessante blogs. Bovendien geven wij alle openheid en eerlijkheid over onze producten en delen daarmee kennis aan onze volgers. We maken de wereld graag een beetje beter en mooier door onze kennis en ervaring te delen.

Individualiteit

De consument heeft steeds meer behoefte aan individualiteit. Elke huid heeft ook individuele behoeften. De cosmetica-industrie probeert al jaren zo dicht mogelijk bij de individuele behoefte van de huid te komen, maar kan met zijn kant en klare producten enkel een compromis sluiten tussen meerdere wensen en behoeften. Wij veranderen dit met ons mix & match ByouTY-ID concept. Vanaf nu is het mogelijk om een specifiek huidverzorgingsproduct samen te stellen dat volledig is afgestemd op jouw huid. 

Intuïtie

Het is belangrijk om naar je gevoel te luisteren. Je innerlijke bron van wijsheid weet altijd wat het beste voor je is. Kennis en feiten zijn belangrijk voor MRC Skin, maar als er iets niet goed voelt, gebeurt het niet. Als iets een goed gevoel geeft gaan we er voor, als het onrust oplevert past het niet in ons plan. ‘Good vibes only’

Veiligheid

Veiligheid van onze producten is essentieel, daarom worden onze producten eerst door ons zelf getest, daarna door een grote groep vrijwillige testpersonen en vervolgens wordt het product nog eens zeer uitgebreid getest in een aantal laboratoria. ​Elke batch die wij maken wordt ook nog eens in het laboratorium getest, zodat je altijd gegarandeerd bent van de beste kwaliteit. Check, check…dubbel check.

Duurzaam

Wij zijn op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen in de skincare cosmetica wereld. Wij laten ons niet klakkeloos leiden door trends, wij doen altijd eerst onderzoek naar de zin of onzin ervan. De toenemende vraag naar natuurlijke producten is een goed voorbeeld van een ontzettende belangrijke trend. Het behoud van onze planeet en haar grondstoffen wordt alleen maar belangrijker en daar zijn wij het volledig mee eens. Juist om deze reden kiest MRC Skin er niet altijd voor om 100% natuurlijke grondstoffen te gebruiken, maar kiezen we alleen de beste en meer duurzame grondstoffen. Natuurlijk is namelijk niet altijd duurzamer. We werken met natuurlijke producten, peptides en synthetische producten. De inspiratie en de techniek komt altijd uit de natuur en juist dat is naar onze mening de meest duurzame en logische manier. Wij willen ook geen concessies doen in kwaliteit om maar 100% natuurlijk te kunnen zijn, want soms is dit gewoonweg niet beter voor het milieu en voor de huid.

NATUURLIJK
Onze skincare is 95 tot 100% natuurlijk, per product geven we het percentage en geven we uitleg over dit onderwerp.
Dierproefvrij
Alle producten zijn uiteraard 100% dierproefvrij, net zoals de grondstoffen van onze leveranciers.
Vegan
Al onze producten zijn cruelty free. Wij gebruiken geen dierlijke ingrediënten of dierlijke bijproducten.
Milieuvriendelijk
Wij hebben het milieu hoog in het vaandel staan. Bij keuzes die wij maken, kiezen we voor de meest milieubewuste.

Onze cosmetica bevat

  • geen parfum
  • geen essentiële oliën
  • geen alcohol
  • geen dierlijke bijproducten
  • geen plastic verpakking
  • geen microplastics
  • geen onnodige toevoegingen
  • geen onzin