Welkom in de wereld van MRC Skin!

We love skin!

MRC Skin tilt huidverbetering naar een hoger niveau. Deze innovatieve skincare verbetert de huid actief door de toevoeging van bewezen werkzame ingrediënten in de hoogst mogelijke concentraties. MRC Skin is eigentijds, doeltreffend maar vooral met héél veel passie ontwikkeld.

ContactWebshop
null

Mylène

Lees meer over Mylène

test7

CERTIFICERINGEN

Al onze producten voldoen aan de Europese Cosmeticaverordening. Tevens werken wij volgens de richtlijnen van GMP.

de-beste-ingredienten

INGREDIENTEN

Alleen de beste ingrediënten met bewezen resultaten zijn in de hoogst mogelijke concentratie toegevoegd. De producten bevatten geen vulmiddelen of onnodige toevoegingen.

productie-in-eigen-hand

PRODUCTIE

Om de kwaliteit van onze skincare te kunnen garanderen, hebben wij de complete ontwikkeling en productie in eigen handen; Made with love in NL (Holland, Netherlands).

test6

VERPAKKINGEN

De product verpakkingen zijn gemaakt van violet glas, zodat de werking van de effectieve stoffen niet verloren kan gaan door licht en zuurstof.

Inovatieve skincare uit Nederland
De consumentenbehoeften; openheid, eerlijkheid, en individualiteit zijn hedendaags groot, en dat is precies waar MRC Skin op inspeelt. Wij houden niet van onzin en daarom onderscheiden we ons van het bomvolle cosmetica-landschap met valse en misleidende beloftes.

Al onze ingrediënten worden nauwkeurig getest in ons eigen laboratorium en externe laboratoria om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Bovendien hebben alle ingrediënten een bewezen werking en onze skincare producten bevatten geen onnodige toevoegingen.De belofte van MRC Skin is dat wij nooit compromissen zullen sluiten in kwaliteit. We nemen enkel genoegen met het beste voor onze klanten en daarmee de hoogst mogelijke resultaten op het gebied van skincare. MRC Skin biedt cosmetica van deze tijd, perfecte formules en routines met doeltreffende zichtbare resultaten.

Wetgeving

De producten van MRC Skin zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. Al onze producten voldoen aan de Europese Cosmeticaverordening. Deze wetgeving heeft als doel de volksgezondheid te beschermen. Hiernaast werkt MRC Skin ook volgens de richtlijn Good Manufacturing Practice (GMPJ) voor de wetgeving van verpakkingen, arbeidsomstandigheden, het transport en de bedrijfsvoering. MRC Skin voldoet hiermee aan de Europese regelgeving.

Verpakkingen

Om ervoor te zorgen dat de werking van de effectieve ingrediënten in onze skincare niet verloren kan gaan door licht en zuurstof maken wij gebruik van flacons van violet glas. Dit glas beschermt niet alleen, maar zorgt ook dat de kwaliteit van de skincare behouden en zelfs verbeterd wordt. Hierdoor hoeven minder of zelfs geen (natuurlijke) conserveringsmiddelen gebruikt te worden.

Handmade with love in NL

MRC Skin houdt het gehele productieproces in eigen handen. De formuleringen worden bedacht, geproduceerd, ingepakt en verstuurd door onszelf, volgens de strikte regels en wetgevingen. Zo houden we de kwaliteit hoog en kunnen we snel schakelen in een markt die constant in beweging is.

Liefde voor jezelf en je omgeving

Je levensstijl is van grote invloed op je grootste orgaan; de huid. De juiste skincare helpt je om er mooier uit te zien, maar naast smeren is het ook belangrijk om je huid van binnenuit te voeden. Je huid houdt van voldoende slaap, veel water, gezond eten, positieve aandacht (liefde), plezier en ontspanning. MRC Skin helpt je om te werken aan een goede levensstijl, door jou te inspireren en te informeren.

“The first step to be beautiful is to love your self”
Schoonheid komt van binnenuit. Met liefde en plezier naar jezelf en je omgeving kijken en goed voor jezelf zorgen, zorgt ervoor dat die schoonheid naar buiten komt.

MRC Skin houdt zoveel mogelijk rekening met haar omgeving en denkt bij alle keuzes en beslissingen aan het milieu. We gebruiken geen plastic, zo min mogelijk papier en verpakkingsmateriaal en werken zoveel mogelijk samen met lokale partners.

Out of the box

Nog meer van hetzelfde of toch net even anders? Door het “in hokjes denken” los te laten, kom je op hele inspirerende ‘nieuwe’ ideeën uit. Zo is MRC Skin ook ontstaan en dit zullen wij altijd blijven doen. Waar een ander opgeeft, gaan wij door. Waar een ander blokkades ziet, zien wij uitdagingen. Wij zullen altijd zoeken naar oplossingen, zo is ook ons concept Mix & match tot stand gekomen, en daar zijn wij trots op! “The voyage of discovery is not in seeking new landscapes but in having new eyes”

Openheid

Bij MRC Skin krijg je wat je ziet en je ziet wat je krijgt. We laten je zien waarom we welke ingrediënten gebruiken en wat de voordelen zijn voor de huid. Openheid betekent voor MRC Skin ook open staan voor de wereld om haar heen, voor nieuwe ideeën, onderzoeken en de ervaringen van de gebruikers/vrienden van MRC Skin.
‘’Bij ons geen superlatieven in reclameboodschappen of bewerkte beelden; what you see is what you get.”

Kennis en ervaring delen

Voor verandering is kennis nodig. MRC Skin wil haar kennis op het gebied van lifestyle en huidverzorging niet alleen gebruiken voor de ontwikkeling van producten en concepten, maar ook door het delen van informatie met onze volgers. We geven alle openheid en eerlijkheid over onze producten maar delen onze kennis ook graag via informatieve blogs!

Intuïtie

Het is belangrijk om naar je gevoel te luisteren omdat je intuïtie altijd weet wat het beste voor je is.. Als iets een goed gevoel geeft gaan we er voor, als het onrust oplevert past het niet in ons plan. ‘Good vibes only’

Veiligheid

Veiligheid van onze producten is essentieel. Onze producten worden dan ook eerst door ons zelf getest, vervolgens door een grote groep vrijwillige testpersonen en hierna worden ze nog uitgebreid getest in laboratoria. Zo ben jij altijd gegarandeerd bent van de beste kwaliteit. Check, check…dubbel check.

Duurzaam

Wij zijn op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen in de cosmetica wereld. Wij laten ons niet klakkeloos leiden door trends, we doen altijd eerst onderzoek naar de zin of onzin ervan. De toenemende vraag naar natuurlijke producten is een goed voorbeeld van een belangrijke trend. Maar ook het behoud van onze planeet en haar grondstoffen wordt belangrijker en daar zijn wij het volledig mee eens. Juist om deze reden kiest MRC Skin er niet altijd voor om 100% natuurlijke grondstoffen te gebruiken, maar kiezen we alleen de beste en meer duurzame grondstoffen. Natuurlijk is namelijk niet altijd duurzamer. We werken met natuurlijke producten, peptides en synthetische producten. De inspiratie en de techniek komt altijd uit de natuur en juist dát is naar onze mening de meest duurzame en logische manier. Daarnaast willen we geen concessies doen in kwaliteit om maar 100% natuurlijk te kunnen zijn, want soms is dit gewoonweg niet beter voor het milieu en voor de huid.

NATUURLIJK
Onze skincare is 95 tot 100% natuurlijk. Elk product toont het percentage van de ingrediënten.
Dierproefvrij
Onze skincare is dierproefvrij, net zoals de grondstoffen van onze leveranciers.
Vegan
Onze skincare is cruelty free. Wij gebruiken geen dierlijke ingrediënten of dierlijke bijproducten.
Milieuvriendelijk
Onze skincare is milieuvriendelijk. We nemen altijd de meest milieubewuste keuze.

Onze cosmetica bevat

  • geen parfum
  • geen essentiële oliën
  • geen alcohol
  • geen dierlijke bijproducten
  • geen plastic verpakking
  • geen microplastics
  • geen onnodige toevoegingen
  • geen onzin