The first serum

15ml €39 consumentenprijs
Achter de schermen zijn wij druk bezig met het sluiten van partnerschappen met salons en binnenkort zullen onze producten ook online verkrijgbaar zijn.

The First serum was MRC Skin’s eerste skincare product waar het allemaal mee begonnen is. Mylène, de oprichtster van MRC Skin was de loze beloftes van de skincare industrie zat en besloot het heft in eigen handen te nemen en een eigen serum te gaan maken. In eerste instantie voor haarzelf, echter zorgde dit voor een spectaculaire huidverbetering dat het haar omgeving op begon te vallen en de vraag naar het serum begon te groeien. Hier is de basis gelegd voor ons mooie cosmetica merk, daarom blijft het The First serum voor altijd ons paradepaardje en grote trots.

Verjongende werking

Een ware krachtpatser als het gaat om anti-aging
The First anti-aging hero van MRC Skin is pH-huidneutraal en bevat een unieke combinatie van hoog geconcentreerde, verjongende ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit .
Dit hiudverjongende serum laat de tijd voor je huid stilstaan en geeft een zichtbaar mooiere, frissere en sprankelendere look. The First anti-aging hero voedt, hydrateert én vermindert zichtbaar de tekenen van veroudering. Het is verpakt in violet glas, zodat de werking van de effectieve stoffen niet verloren kan gaan door licht en zuurstof.
Huideigen ingrediënten

Onze skincare producten bevatten alleen natuurlijke of huideigen ingrediënten. Deze zorgen ervoor dat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en het gezichtsserum goed door de huid wordt opgenomen.

Snel resultaat

De snel werkende hydraterende ingrediënten zorgen ervoor dat de huid binnen enkele dagen er mooier en strakker uitziet. Na zes tot acht weken is de huidkwaliteit sterk verbeterd en zijn fijne rimpeltjes verminderd.

Zuinig in gebruik

The First anti-aging hero is zeer geconcentreerd en waardoor maar één druppeltje per gebruik nodig is.

Resultaten

 • een mooie en gehydrateerde huid
 • een stevigere huid
 • een glanzende huid
 • een fris uitziende huid
 • vermindering van rimpels en fijne lijntjes
 • een liftend effect
 • vermindering van hyperpigmentatie
 • verbetering van de huidkwaliteit
 • Vermindering van kraaienpootjes

Alleen het beste is goed genoeg

Wij gebruiken alleen de allerbeste ingrediënten die effectief zijn voor de huid.
Waar veel merken ingrediënten in een minimale hoeveelheid toevoegen om enkel de claims te mogen gebruiken, zonder op de werkzame concentraties te letten, gebruikt MRC Skin altijd de aanbevolen concentraties van de grondstofleveranciers om er zeker van te zijn dat alles ook écht werkt.

Hyaluronzuur

Laag moleculair hyaluronzuur heeft een sterk hydraterend effect door het waterbindende vermogen. Laag moleculair hyaluronzuur dringt dieper in de huid door en sluit het vocht in voor een stralende huid.

Hyadisine®

Hyadisine® is gebaseerd op de werking van micro-organismen die op mosselen leven welke 8 uur per dag droog liggen tijdens eb. Ter bescherming hebben deze organismen natuurlijke stoffen ontwikkeld om de dreiging van uitdroging te voorkomen. Deze stoffen werken voor de mens op dezelfde manier als hyaluronzuur, maar binden nog effectiever water.

Argireline®

Argireline® is een peptide (korte keten van eiwit) die qua werking wordt vergeleken met Botox. Deze peptide heeft het vermogen zenuwsignalen (neurotransmitters), die zorgen voor aanspanning van gezichtsspieren, te blokkeren, zonder deze te verlammen. Hierdoor wordt de huid strakker, gladder en zachter.

Matrixyl 3000®

Matrixyl 3000® is een anti-aging peptide en bevordert o.a. de aanmaak van collageen. Het vervaagt fijne lijntjes en het zorgt voor een stevigere en vollere huid. Een perfect anti-aging ingrediënt.

Hyaluronzuur

Hoog moleculair hyaluronzuur heeft een sterk hydraterend effect door het waterbindende vermogen. Hoog moleculair hyaluronzuur vormt een beschermend vochtfilmpje op de huid en vult oppervlakkige rimpeltjes op.

Niacinamide

Niacinamide versterkt de barrièrefunctie van de huid. Hierdoor verliest de huid minder vocht en is beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Niacinamide staat er tevens om bekend pigmentvlekjes in de ouder wordende huid te verminderen

Matrixyl® synthe’6®

Matrixyl® synthe’6® vult de rimpels van binnen(uit) op, zowel op het voorhoofd als de kraaienpootjes en zorgt voor een zichtbaar gladdere en vollere huid.

Liefde-MRC Skin®

Een vleugje Liefde-MRC Skin® zorgt er voor dat de werking van dit krachtige handmade serum nog beter zijn werk doet. Liefde voor jezelf zorgt er voor dat je huid nog meer gaat stralen en helpt het verouderingsproces van je huid te vertragen.

Ingrediëntenlijst

Rosa Damescena Flower Water

(rozenwater)
Rozenhydrolaat oftewel puur organic rozenwater

Aqua

(Matrixyl 3000®) (Matrixyl Synthe 6®), (Argireline®)
Aqua wordt toegevoegd als oplosmiddel voor andere ingrediënten.

Glycerin

(wordt gebruikt in “Matrixyl 3000®” en “Matrixyl Synthe 6®)
Glycerine heeft een hydraterende en verzachtende werking. In het serum The First wordt dit ingrediënt gebruikt om bepaalde werkzame stoffen in op te lossen.

Citric Acid

(Hyadisine®)
Citroenzuur kan gebruikt worden als exfoliant. In het serum The First wordt het gebruikt als pH-regelaar en als bewaarmiddel.

Acetyl Hexapeptide-8

(Argireline®)
Acetyl Hexapeptide-8 is een synthetische peptide die is opgebouwd uit 3 verschillende aminozuren. Deze peptide zorgt ervoor dat de zenuwoverdracht tussen de huid en de spieren onderbroken worden, waardoor rimpels minder kans hebben om te ontstaan. Dit ingredient wordt ook wel de “milde botox” genoemd.

Butylene Glycol

(Matrixyl 3000®)
Butylene Glycol is een oplosmiddel, dat vochtbindend werkt. Door Butylene Glycol kan de huid vocht beter vasthouden en ziet er daardoor gevulder en gladder uit.

Carbomer

(Matrixyl 3000®)
Carbomeer is een verdikkingsmiddel.  Carbomeren hebben het vermogen om water te absorberen en vast te houden.

Polysorbate 20

(Matrixyl 3000®)
Polysorbate 20 wordt gebruikt als emulgator en helpt de gebruikte ingrediënten goed te laten mengen.

Palmitoyl Tetrapeptide-7

(Matrixyl 3000®)
Palmitoyl Tetrapeptide-7 is een peptide die is samengesteld uit vier aminozuren. Deze peptide helpt de kwaliteit van je huid te verbeteren door de productie van collageen te stimuleren en de algemene gezondheid van de huidcellen te verbeteren.

Palmitoyl Tripeptide-1

(Matrixyl 3000®)
Palmitoyl Tripeptide-1 is een peptide die de productie van collageen stimuleert, de zichtbaarheid van poriën vermindert en voor een betere penetratie in de huid zorgt. De werkende stoffen kunnen zo dieper de huid binnendringen.

Niacinamide

Niacinamide, ook bekend als vitamine B3, is een antioxidant en vervaagd pigmentvlekken. Het ingredient vermindert fijne lijntjes, heeft een kalmerende werking op de huid en werkt licht exfoliërend.

Hydroxypropyl Cyclodextrin

(Matrixyl Synthe 6®)
Hydroxypropyl Cyclodextrin is nodig om het serum stabiel te houden.

Palmitoyl Tripeptide-38

(Matrixyl Synthe 6)
Palmitoyl tripeptide-38 stimuleert de celactiviteit, wondherstel en het aanmaken van nieuw collageen om zo fijne lijntjes te laten verdwijnen.

Sodium Hyaluronate

Sodium hyaluronate oftewel hyaluronzuur kan grote hoeveelheden vocht binden. Het ingrediënt hydrateert en brengt volume aan in het gezicht. Een jonge huid heeft een percentage van 65 % hyaluronzuur. Naarmate je ouder wordt, daalt het aanwezige hyaluronzuur in de huid. Sodium hyaluronate is dus een must in je anti-aging product.

Sodium Levulinate

Wordt gebruikt als natuurlijk conserveermiddel.

Sodium Benzoate

Wordt gebruikt als natuurlijk conserveermiddel.

Pseudoalteromonas Exopolysaccharides

Pseudoalteromonas Exopolysaccharides is een alternatief voor hyaluronzuur. Het geeft onmiddellijk een langdurig hydraterend effect. Het maakt de huid zachter en fijne rimpeltjes worden minder.

Sodium Salicylate

(Hyadisine®)
Natrium Salicylate,  is een natriumzout van salicylzuur en heeft een vet oplosbare werking. Salicylzuur wordt als exfoliant gebruikt voor de huid. In het serum wordt het gebruikt om andere ingrediënten in op te lossen en de pH te verlagen.

Phenoxyethanol

(agrireline)

Wordt gebruikt als conserveringsmiddel.

Hoe gebruik je The First anti-aging hero?

Voor een optimale werking is het is belangrijk om dit serum op de juiste manier aan te brengen.

Stap 1

Reinig je gezicht grondig. Reinigen is erg belangrijk voor de huidconditie.

Stap 2

Maak je huid licht vochtig. Dit is belangrijk omdat het serum anders vocht uit je huid onttrekt.

Stap 3

Druk een kleine hoeveelheid (1 x pompen is voldoende voor het gezicht ) van het serum uit het violet glazen flesje op je vinger en verdeel het over je gezicht en/of decolleté.

Stap 4

Masseer het serum met de vingertoppen in de huid en laat het ongeveer 5 minuten intrekken totdat het serum door de huid is opgenomen. Hierdoor werken de ingrediënten nog effectiever.

Stap 5

Breng vervolgens voorzichtig je eigen favoriete crème of gezichtsolie (booster) aan om de poriën te sluiten. Dit product zorgt ervoor dat de hydraterende en krachtige bestanddelen goed door de huid worden opgenomen.

null

PRIMER

LEES MEER

null

SQUALAAN

LEES MEER

null

BOOSTERS

LEES MEER

NATUURLIJK
Onze skincare is 95 tot 100% natuurlijk. Elk product toont het percentage van de ingrediënten.
Dierproefvrij
Onze skincare is dierproefvrij, net zoals de grondstoffen van onze leveranciers.
Vegan
Onze skincare is cruelty free. Wij gebruiken geen dierlijke ingrediënten of dierlijke bijproducten.
Milieuvriendelijk
Onze skincare is milieuvriendelijk. We nemen altijd de meest milieubewuste keuze.

Onze cosmetica bevat

 • geen parfum
 • geen essentiële oliën
 • geen alcohol
 • geen dierlijke bijproducten
 • geen plastic verpakking
 • geen microplastics
 • geen onnodige toevoegingen
 • geen onzin

#MRCSKIN

Volg ons op Instagram

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?? Pro-aging Skincare (@myleneruyterscosmetics) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?? Pro-aging Skincare (@myleneruyterscosmetics) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?? Pro-aging Skincare (@myleneruyterscosmetics) op