Meer over Mylène Ruyters

Het gezicht achter MRC Skin
Hallo! Ik ben Mylène Ruyters en oprichtster van MRC Skin. In mijn leven heb ik op het gebied van gezondheid, gewicht en levensstijl behoorlijk wat uitdagingen gehad. Ik ben ze allemaal aangegaan en heb zo mijn passie ontdekt; het zoeken naar oplossingen voor een gezonder en mooier leven op een transparante en eerlijke manier.

Daarvoor ben ik allerlei opleidingen en cursussen gaan volgen op het gebied van o.a. voeding, cosmetica wetgeving en cosmetica formulator en nog steeds leer ik elke dag weer bij door telkens nieuwe workshops en trainingen te volgen.

Zoektocht naar een gezond lichaam
Het eerste waarmee ik dit ging doen was met gezond eten en afvallen. Jarenlang worstelde ik met eten en mijn gewicht en probeerde ik dingen uit. De verschillende methoden die er waren voor gewichtsbeheersing en de tegenstrijdige adviezen hierin maakten me verward. Ik zag door de bomen het bos niet meer en besloot daarom zelf op onderzoek uit te gaan. Ik wilde uitvinden wat ik nodig had om eten onder controle te krijgen en me lekker in mijn lijf te voelen. Dit lukte zo verrassend goed dat ik ook anderen dit gevoel gunde, ik wilde het delen! Zo ontstond GCN (GewichtsConsulentenNederland), mijn methode en boek “Ik mag alles eten”.  Inmiddels werken ruim 70 gewichtsconsulenten in Nederland hiermee en staat mijn boek in vele huiskamers in Nederland. Iets waar ik blij en trots op ben!
Onderweg naar een gezonde huid
Na mijn 40e  begon ik me te storen aan de fijne lijntjes en dofheid. Ik smeerde de duurste producten maar er was niets dat écht goed werkte.

Ik raakte behoorlijk geobsedeerd over mijn huid wat resulteerde in een afspraak bij een plastisch chirurg; ik wilde een facelift! Mijn huid was vochtarm geworden waardoor ik een soort craquelé huid had gekregen met allemaal kleine barstjes. Mijn teleurstelling was dan ook groot toen de chirurg me vertelde dat ik geen facelift nodig had. Ik wilde zo graag een snelle oplossing! Hij adviseerde me om eerst aan de kwaliteit van mijn huid te gaan werken. Zo kwam ik terecht bij een huidspecialiste die me dure behandelingen en crèmes aanbeval.

Teleurgesteld als ik was liet ik het er niet bij zitten en ging wederom zelf op onderzoek uit. Al mijn frustratie boog ik om naar daadkracht. Ik verdiepte me in alles wat met de huid te maken had. Spitte allerlei onderzoeken door, sprak met deskundigen en las over alle mogelijke stoffen die de huid zouden kunnen verbeteren. Het bleek dat er heel veel werkzame stoffen zijn en ik ontdekte dat het gehalte van deze werkzame stoffen in bestaande crèmes en serums veel te laag was. Dus daarom werkten al die producten niet echt!

Van mij voor iedereen
Dit was het laatste zetje dat ik nodig had; ik besloot om zelf een serum te maken met veel verschillende werkzame stoffen in een hoge dosering dat wel werkte. Ik ging overal op zoek naar de juiste ingrediënten om ze daarna allemaal te testen. Het werkte, mijn huid knapte zienderogen op! Ik was ontzettend blij en met de week dat mijn huid mooier werd groeide ook mijn zelfvertrouwen.

Dit bleef ook in mijn omgeving niet onopgemerkt. Ook nu weer gunde ik anderen hetzelfde, fijne resultaat. En zo gebeurde het, ik besloot om een nieuw merk te beginnen voor huidverzorgingsproducten.  Mijn zelfgemaakte serum / crème moest en zou op de markt komen.

Na anderhalf jaar van testen, aanvragen doen en nog meer testen kwam mijn droom echt uit;

The First Serum van MRC is verkrijgbaar voor iedereen! Mijn eerste product én het eerste product dat boordevol werkzame stoffen zit in een extreem hoog percentage.​ ​Ik gun iedereen dat ze van het gebruik van mijn producten net zo stralend en blij worden als ik!

Ik heb de smaak te pakken en blijf me verdiepen in het ontwikkelen van nieuwe huidproducten, voor mijzelf en voor jou!

NATUURLIJK
Onze skincare is 95 tot 100% natuurlijk. Elk product toont het percentage van de ingrediënten.
Dierproefvrij
Onze skincare is dierproefvrij, net zoals de grondstoffen van onze leveranciers.
Vegan
Onze skincare is cruelty free. Wij gebruiken geen dierlijke ingrediënten of dierlijke bijproducten.
Milieuvriendelijk
Onze skincare is cruelty free. Wij gebruiken geen dierlijke ingrediënten of dierlijke bijproducten.

Onze cosmetica bevat

  • geen parfum
  • geen essentiële oliën
  • geen alcohol
  • geen dierlijke bijproducten
  • geen plastic verpakking
  • geen microplastics
  • geen onnodige toevoegingen
  • geen onzin