null

The Second

null

The Second

null

The Second

Make-up miracle cloth

Wasbare wattenschijfjes: De meest effectieve en duurzame manier om je make-up te verwijderen

Magic Cloth

Onze herbruikbare doekjes van microfiber zijn van de allerbeste en duurzaamste kwaliteit en verwijderen make-up en vuil efficient zonder agressieve producten te gebruiken.

De doekjes kunnen zowel met water als met make-upremover gebruikt worden. Stop de watjes aan het einde van de week in een waszakje en gooi het in de wasmachine. Zo kun je jaren met onze Make-uo Miracle Cloth doen.

Milieuvriendelijke reinigingsdoekjes

Cosmetica wordt steeds groener en ons ecologisch bewustzijn groeit. Het is dan ook niet meer echt van deze tijd om pakken wegwerp reinigingsdoekjes te verslijten en kwistig met katoenen wattenschijfjes om te gaan.

Reinigingsdoekjes verwijderen maar 70 % van de make-up en bevatten doorgaans veel conserveringsmiddelen en parfum die de huid kunnen irriteren én omdat ze na gebruik gewoon in de vuilnisbak belanden zijn ze ook nog eens erg milieuvervuilend. Ook het maken van wattenschijfjes is belastend voor het milieu. Om het katoen waarvan ze gemaakt zijn te beschermen tegen ongedierte worden pesticiden gebruikt die op hun beurt schadelijk zijn voor het milieu en de gezondheid van andere dieren.

Uniek!

@@

Miljarden wattenschijfjes verdwijnen jaarlijks in de prullenbak

Je denkt er waarschijnlijk niet echt over na maar er verdwijnen miljarden wattenschijfjes per jaar de prullenbak in.

Ook het maken van katoenen wettenschijfjes gebeurd niet altijd op een milieuvriendelijke manier. Ook de energie en het watergebruik dat het produceren van katoen kost is wel iets om over na te denken.

Wij van MRC Skin denken dat het ook anders kan. Door gebruik te maken van onze herbruikbare reinigingsdoekjes draag je ook nog eens je steentje bij aan een duurzamere wereld. Ook bespaar je op reinigingsproducten waardoor je ook nog op verpakkingen bespaart.

Alleen het beste is goed genoeg

MRC gebruikt alleen de allerbeste ingrediënten die effectief zijn voor de huid.
Wij werken transparant en geven zo veel mogelijk informatie over onze huidverbeteringsproducten.
Al onze ingrediënten worden nauwkeurig getest in externe en ons eigen laboratorium om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

@@

@@

Hoe breng je the Second squalaan aan?

Het resultaat van The Second Pure Squalaan Facial oil werkt het beste indien
deze gebruiksaanwijzing goed wordt opgevolgd..

Stap 1

Reinig je gezicht met een milde cleanser.
Voor de huidconditie is het erg belangrijk om de huid goed te reinigen.

Stap 2

Verdeel een kleine hoeveelheid (ongeveer 3-4 druppels) van de gezichtsolie over je gezicht en decolleté.

Stap 3

Door te deppen in plaats van te wrijven wordt het product beter door de huid opgenomen.

Stap 4

Gebruik The Second Pure Squalaan puur of als booster door enkele druppels te mengen met je favoriete dag- en nachtcrème. Het beste werkt The Second na The First.

Voor beautyprofessionals

Mylène Ruyters Cosmetics, een nieuw Nederlands merk exclusief voor beautyprofessionals. Onze producten worden exclusief verkocht aan en door professionals in de beauty industrie. Is de interesse in onze producten gewekt? Wij komen heel graag in contact om de mogelijkheden te bespreken en eventueel verdere toelichting te geven. Wij staan volledig achter onze producten en dit willen we graag overbrengen.

the-second-an-4

Verkoop in de salon

Voor verdere ondersteuning van de salon behandeling kunnen onze producten in de salon verkocht voor thuisgebruik. De resultaten van de salonbehandeling kunnen thuis verdergaan door het gebruik van de juiste anti-aging producten.

the-second-an-4

Gebruik tijdens behandelingen

Onze producten zijn uitstekend om te gebruiken tijdens uiteenlopende salon behandelingen. Alle behandelingen waarbij serums en voedingsstoffen in de diepere huidlagen gesluisd worden, zijn perfect om te combineren met onze skincare producten. Ook is het een mooie aanvulling op behandelingen waarbij de huid naderhand extra openstaat voor de opname van voedingsstoffen.

Vegan
Onze producten zijn 100% vegan
NATURAL
Ons streven is zoveel mogelijk natuurlijk te zijn
Dierproefvrij
Onze producten zijn 100% dierproefvrij

Scrol over de afbeeldingen hieronder en kom meer te weten over MR cosmetics

Onze ingrediënten met resultaat

Alleen de beste natuurlijke & huideigen ingrediënten met bewezen resultaten zijn in zo hoog mogelijke concentratie toegevoegd. Geen vulmiddelen of onnodige toevoegingen.

Testen & certificering

Onze producten zijn aan alle testen die de Europese regelgeving stelt aan cosmetica, onderworpen en goed bevonden. Tevens werken wij volgens de richtlijn GMP.

Verpakkingen & flesjes

Alleen de beste verpakkingen en flesjes zijn goed genoeg. Wij gebruiken onze flesjes, zodat de werking van de effectieve stoffen niet verloren kan gaan door licht en zuurstof.

Ontwikkeling & Productie

Om de kwaliteit van onze huidverbeteringsproducten te kunnen garanderen, hebben wij de complete ontwikkeling en productie in eigen handen. Made with love in NL.

#myleneruyterscosmetics

Follow us on instagram

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?? Pro-aging Skincare (@myleneruyterscosmetics) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?? Pro-aging Skincare (@myleneruyterscosmetics) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?? Pro-aging Skincare (@myleneruyterscosmetics) op