Wij zijn trots op onze prachtige verpakkingen

De verpakking van cosmetica is ontzettend belangrijk.
Dit is een vaak onderschat onderdeel, wij bij MR Cosmetics nemen dit heel serieus.
Alleen het beste is namelijk goed genoeg voor ons en onze klanten.

Mijn verhaal

Ik ben Mylène Ruyters en ik woon samen met mijn man en twee kinderen in het mooie Zuid-Limburg. In mijn leven heb ik op het gebied van gezondheid, gewicht en levensstijl behoorlijk wat uitdagingen gehad. Ik ben ze allemaal aangegaan en heb zo mijn passie ontdekt; het helpen van andere mensen op hun weg naar een gezonder en fijner leven.

Zoektocht naar een gezond lichaam

Het eerste waarmee ik dit ging doen was met gezond eten en afvallen. Jarenlang worstelde ik met eten en mijn gewicht en probeerde ik dingen uit. De verschillende methoden die er waren voor gewichtsbeheersing en de tegenstrijdige adviezen hierin maakten me verward. Ik zag door de bomen het bos niet meer en besloot daarom zelf op onderzoek uit te gaan. Ik wilde uitvinden wat ik nodig had om eten onder controle te krijgen en me lekker in mijn lijf te voelen. Dit lukte zo verrassend goed dat ik ook anderen dit gevoel gunde, ik wilde het delen! Zo ontstond GCN (GewichtsConsulentenNederland), mijn methode en boek “Ik mag alles eten”.  Inmiddels werken ruim 70 gewichtsconsulenten in Nederland hiermee en staat mijn boek in vele huiskamers in Nederland. Iets waar ik blij en trots op ben!

Onderweg naar een gezonde huid

Na mijn 40e  begon ik me te storen aan de fijne lijntjes en dofheid. Ik smeerde de duurste producten maar er was niets dat écht goed werkte.

Ik raakte behoorlijk geobsedeerd over mijn huid wat resulteerde in een afspraak bij een plastisch chirurg; ik wilde een facelift! Mijn huid was vochtarm geworden waardoor ik een soort craquelé huid had gekregen met allemaal kleine barstjes. Mijn teleurstelling was dan ook groot toen de chirurg me vertelde dat ik geen facelift nodig had. Ik wilde zo graag een snelle oplossing! Hij adviseerde me om eerst aan de kwaliteit van mijn huid te gaan werken. Zo kwam ik terecht bij een huidspecialiste die me dure behandelingen en crèmes aanbeval.

Teleurgesteld als ik was liet ik het er niet bij zitten en ging wederom zelf op onderzoek uit. Al mijn frustratie boog ik om naar daadkracht. Ik verdiepte me in alles wat met de huid te maken had. Spitte allerlei onderzoeken door, sprak met deskundigen en las over alle mogelijke stoffen die de huid zouden kunnen verbeteren. Het bleek dat er heel veel werkzame stoffen zijn en ik ontdekte dat het gehalte van deze werkzame stoffen in bestaande crèmes en serums veel te laag was. Dus daarom werkten al die producten niet echt!

Van mij voor iedereen

Dit was het laatste zetje dat ik nodig had; ik besloot om zelf een serum te maken met veel verschillende werkzame stoffen in een hoge dosering dat wel werkte. Ik ging overal op zoek naar de juiste ingrediënten om ze daarna allemaal te testen. Het werkte, mijn huid knapte zienderogen op! Ik was ontzettend blij en met de week dat mijn huid mooier werd groeide ook mijn zelfvertrouwen.

Dit bleef ook in mijn omgeving niet onopgemerkt. Ook nu weer gunde ik anderen hetzelfde, fijne resultaat. En zo gebeurde het, ik besloot om een nieuw merk te beginnen voor huidverzorgingsproducten: Mylène Ruyters Cosmetics.  Mijn zelfgemaakte serum / crème moest en zou op de markt komen.

Na anderhalf jaar van testen, aanvragen doen en nog meer testen kwam mijn droom echt uit;

The First van MRC is verkrijgbaar voor iedereen! Mijn eerste product én het eerste product dat boordevol werkzame stoffen zit in een extreem hoog percentage.​ ​Ik gun iedereen dat ze van het gebruik van mijn producten net zo stralend en blij worden als ik!

Ik heb de smaak te pakken en blijf me verdiepen in het ontwikkelen van nieuwe huidproducten, voor mijzelf en voor jou!

 

Liefs Myléne

Alleen het beste is goed genoeg

MRC gebruikt alleen de allerbeste ingrediënten die effectief zijn voor de huid.
Waar veel merken bepaalde stoffen toevoegen om dit op het label te mogen zetten, zonder op de werkzame concentraties te letten, heeft MRC gekeken naar de nodige concentraties van onze ingrediënten om deze echt verjongend te laten werken.
Al onze ingrediënten worden nauwkeurig getest in ons eigen laboratorium om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Laag moleculair hyaluronzuur

Hyaluronzuur heeft een sterk hydraterend effect door het waterbindende vermogen. Laag moleculair hyaluronzuur dringt dieper in de huid door en sluit het vocht in voor een stralende huid.

Hyadisine®

Hyadisine® is gebaseerd op de werking van micro-organismen welke op mosselen leven die 8 uur per dag droog liggen tijdens eb. Ter bescherming hebben deze organismen natuurlijke stoffen ontwikkeld om de dreiging van uitdroging te voorkomen. Deze stoffen werken voor de mens op dezelfde manier als hyaluronzuur, maar binden nog effectiever water.

Argireline®

Argireline® is een peptide (korte keten van eiwit) die qua werking wordt vergeleken met Botox. Het peptide heeft het vermogen zenuwsignalen (neurotransmitters), die zorgen voor aanspanning van gezichtsspieren, te blokkeren, zonder deze te verlammen. Hierdoor wordt de huid strakker, gladder en zachter.

Matrixyl 3000®

Matrixyl 3000® is een anti aging peptide en bevordert o.a. de aanmaak van collageen. Het vervaagt fijne lijntjes en het zorgt voor een stevigere en vollere huid. Een perfect anti-aging ingrediënt.

Hoog moleculair Hyaluronzuur

Hyaluronzuur heeft een sterk hydraterend effect door het waterbindende vermogen. Hoog moleculair hyaluronzuur vormt een beschermend vochtfilmpje op de huid en vult oppervlakkige rimpeltjes op.

Niacinamide

Niacinamide versterkt de barrièrefunctie van de huid. Hierdoor verliest de huid minder vocht en is beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Niacinamide staat er tevens om bekend pigmentvlekjes in de ouder wordende huid te verminderen

Matrixyl® synthe’6®

Matrixyl® synthe’6® vult de rimpels van binnen(uit) op, zowel op het voorhoofd als de kraaienpootjes en zorgt voor een zichtbaar gladdere en vollere huid.

Liefde-MR®

Een vleugje Liefde-MR® zorgt er voor dat de werking van dit krachtige handmade serum nog beter zijn werk doet. Liefde voor jezelf zorgt er voor dat je huid nog meer gaat stralen en helpt het verouderingsproces van je huid te vertragen.

Hoe breng je het serum aan?

Het resultaat van het anti-aging serum The First werkt het beste indien deze gebruiksaanwijzing goed wordt opgevolgd.

Stap 1

Reinig je gezicht met een milde cleanser.
Voor de huidconditie is het erg belangrijk om de huid goed te reinigen.

Stap 2

Maak je huid licht vochtig. The First dient namelijk te worden aangebracht op een vochtige huid. Dit is belangrijk omdat het product anders vocht uit je huid onttrekt.

Stap 3

Druk een kleine hoeveelheid (ongeveer 1 à 2 hele kleine druppeltjes) van het serum uit de airless bottle op je vinger en verdeel het over het gezicht.

Stap 4

Masseer het serum met de vingertoppen in de huid en laat het ongeveer 5 minuten intrekken totdat het serum door de huid is opgenomen. Hierdoor werken de ingrediënten nog effectiever.

Stap 5

Breng vervolgens voorzichtig je eigen favoriete crème (dag- of nachtcrème) aan om de poriën te sluiten. De crème zorgt ervoor dat de hydraterende en krachtige bestanddelen goed door de huid worden opgenomen.

Voor beautyprofessionals

Mylène Ruyters Cosmetics, een nieuw Nederlands merk exclusief voor beautyprofessionals. Onze producten worden exclusief verkocht aan en door professionals in de beauty industrie. Is de interesse in onze producten gewekt? Wij komen heel graag in contact om de mogelijkheden te bespreken en eventueel verdere toelichting te geven. Wij staan volledig achter onze producten en dit willen we graag overbrengen.

Verkoop in de salon

Voor verdere ondersteuning van de salon behandeling kunnen onze producten in de salon verkocht voor thuisgebruik. De resultaten van de salonbehandeling kunnen thuis verdergaan door het gebruik van de juiste anti-aging producten.

Gebruik tijdens behandelingen

Onze producten zijn uitstekend om te gebruiken tijdens uiteenlopende salon behandelingen. Alle behandelingen waarbij serums en voedingsstoffen in de diepere huidlagen gesluisd worden, zijn perfect om te combineren met onze skincare producten. Ook is het een mooie aanvulling op behandelingen waarbij de huid naderhand extra openstaat voor de opname van voedingsstoffen.

Vegan
Onze producten zijn 100% vegan
Dierproefvrij
Onze producten zijn 100% dierproefvrij
Milieuvriendelijk
Wij zijn 100% milieuvriendelijk
Duurzaam
Wij zijn 100% duurzaam

Scrol over de afbeeldingen hieronder en kom meer te weten over MR cosmetics

Onze ingrediënten

Alleen de beste natuurlijke & huideigen ingrediënten met bewezen resultaten zijn in zo hoog mogelijke concentratie toegevoegd. Geen vulmiddelen of onnodige toevoegingen.

Testen & certificering

Onze producten zijn aan alle testen die de Europese regelgeving stelt aan cosmetica, onderworpen en goed bevonden. Tevens werken wij volgens de richtlijn GMP.

Verpakkingen & flesjes

Alleen de beste verpakkingen en flesjes zijn goed genoeg. Wij gebruiken onze flesjes, zodat de werking van de effectieve stoffen niet verloren kan gaan door licht en zuurstof.

Ontwikkeling & Productie

Om de kwaliteit van onze huidverbeteringsproducten te kunnen garanderen, hebben wij de complete ontwikkeling en productie in eigen handen. Made with love in NL.

#myleneruyterscosmetics

Follow us on instagram

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?? Pro-aging Skincare (@myleneruyterscosmetics) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?? Pro-aging Skincare (@myleneruyterscosmetics) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?? Pro-aging Skincare (@myleneruyterscosmetics) op